cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Aloe AC Clean Bubble Cleanser by Hansaege Nature

Assalamualaikum & Salam sejahtera,

Perkara asas untuk menjaga kulit adalah mencuci dan mencari produk pencuci muka yang sesuai. 
Semenjak bergelar mommy ni, cikna seboleh-bolehnye nak guna/pakai benda yang mudah-mudah je termasuklah dalam penjagaan kulit. Nak tau pencuci muka apa yang cikna maksudkan.... 
"kalau nak tau, sila baca sampai habis ye....;-)

jeng.. jeng.. 
jeng.. jeng..
jeng.. jeng..
inilah dia pencuci muka yang cikna maksudkan...
ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER 

Hari pertama menggunakan AC Aloe Cleanser so foamy right....;-)

sekali tekan keluar buih-buih cinta gituw,  dah tak payah nak susah-susah tonyoh kulit muka sampai melecet...

Texture yang sangat lembut..... geram kot, grrrr.... "kill me softly"

Aloe AC Clean Bubble Cleanser ini ialah produk paling hot dari Hansaegee Nature. Bukannye mak-mak je yang boleh guna pak-pak, abang-abang, anak dara pendek kata semua golonganlah boleh guna kerana ianya dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi antaranya Aloevera, Tea tree, Lavender, Jasmin, Daun pudina, ekstrak rosemary dan lain-lain.

Selalunya cikna akan cuci muka sehari 3x je, bangun pagi, selepas balik kerja & sebelum tido(kalau rajin la,huhuu...) 

Cara guna
* Basahkan seluruh wajah 
** Picit/pump 1-2x
*** Ratakan & urut ke seluruh wajah
**** Bersih&bilaskan dengan air 

Kebaikan dan kelebihan produk ini
* Mencuci jauh ke dalam liang pori
* Menghalang & membaik pulih masalah jerawat
* Mengawal minyak
*Menanggalkan sel-sel kulit mati
*Melembapkan kulit(tidak mengeringkan kulit lepas penggunaan)
* Sesuai untuk semua jenis kulit
(berminyak, kering, normal&kombinasi)

Hasil selama seminggu penggunaan, MORE FLawLEsS kan...;-)

Muka cikna nampak happykan...!!! 
ofcoz la happy sebabnya cikna sukakan buih-buih yang lembut, halus dan yang paling penting lepas guna dia tidak mengeringkan kulit.

Sepanjang cikna gunakan cleanser ni memang best kot, jimat masa giler weyhh.. sebabnya bila picit je terus keluar buih dah xpayah susah-susah nak tonyoh-tonyoh banyak kali, kulit muka pun xsakit. Untuk muka cikna, picit 2x dah cukup untuk cuci seluruh muka.

Memandangkan kulit cikna ni jenis berminyak, bila lepas cuci tu terasa lembut je, selembut kulit bayi gituw. Bukan tu je tau, habis semua sel-sel kulit mati dapat ditanggalkan hasilnya kulit cikna tidak kusam lagi. 

harga pun murah dan berbaloi kot
RM65 untuk 150ml


Sesiapa yang tengah mencari pencuci muka yang berasaskan dari bahan-bahan semulajadi cikna suggestkan produk ni, berbaloi weii.. yang berminat bolehlah ke laman-laman sosial yang berkenaan :- 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...