cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Aloe AC Clean Bubble Cleanser by Hansaege Nature

Assalamualaikum & Salam sejahtera,

Perkara asas untuk menjaga kulit adalah mencuci dan mencari produk pencuci muka yang sesuai. 
Semenjak bergelar mommy ni, cikna seboleh-bolehnye nak guna/pakai benda yang mudah-mudah je termasuklah dalam penjagaan kulit. Nak tau pencuci muka apa yang cikna maksudkan.... 
"kalau nak tau, sila baca sampai habis ye....;-)

jeng.. jeng.. 
jeng.. jeng..
jeng.. jeng..
inilah dia pencuci muka yang cikna maksudkan...
ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER 

Hari pertama menggunakan AC Aloe Cleanser so foamy right....;-)

sekali tekan keluar buih-buih cinta gituw,  dah tak payah nak susah-susah tonyoh kulit muka sampai melecet...

Texture yang sangat lembut..... geram kot, grrrr.... "kill me softly"

Aloe AC Clean Bubble Cleanser ini ialah produk paling hot dari Hansaegee Nature. Bukannye mak-mak je yang boleh guna pak-pak, abang-abang, anak dara pendek kata semua golonganlah boleh guna kerana ianya dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi antaranya Aloevera, Tea tree, Lavender, Jasmin, Daun pudina, ekstrak rosemary dan lain-lain.

Selalunya cikna akan cuci muka sehari 3x je, bangun pagi, selepas balik kerja & sebelum tido(kalau rajin la,huhuu...) 

Cara guna
* Basahkan seluruh wajah 
** Picit/pump 1-2x
*** Ratakan & urut ke seluruh wajah
**** Bersih&bilaskan dengan air 

Kebaikan dan kelebihan produk ini
* Mencuci jauh ke dalam liang pori
* Menghalang & membaik pulih masalah jerawat
* Mengawal minyak
*Menanggalkan sel-sel kulit mati
*Melembapkan kulit(tidak mengeringkan kulit lepas penggunaan)
* Sesuai untuk semua jenis kulit
(berminyak, kering, normal&kombinasi)

Hasil selama seminggu penggunaan, MORE FLawLEsS kan...;-)

Muka cikna nampak happykan...!!! 
ofcoz la happy sebabnya cikna sukakan buih-buih yang lembut, halus dan yang paling penting lepas guna dia tidak mengeringkan kulit.

Sepanjang cikna gunakan cleanser ni memang best kot, jimat masa giler weyhh.. sebabnya bila picit je terus keluar buih dah xpayah susah-susah nak tonyoh-tonyoh banyak kali, kulit muka pun xsakit. Untuk muka cikna, picit 2x dah cukup untuk cuci seluruh muka.

Memandangkan kulit cikna ni jenis berminyak, bila lepas cuci tu terasa lembut je, selembut kulit bayi gituw. Bukan tu je tau, habis semua sel-sel kulit mati dapat ditanggalkan hasilnya kulit cikna tidak kusam lagi. 

harga pun murah dan berbaloi kot
RM65 untuk 150ml


Sesiapa yang tengah mencari pencuci muka yang berasaskan dari bahan-bahan semulajadi cikna suggestkan produk ni, berbaloi weii.. yang berminat bolehlah ke laman-laman sosial yang berkenaan :- 

19 ulasan:

  1. hiii cik na lama x ke sini sbb blog cik na ada malware... tu yg x boleh nk BW sblm ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Serius ke ni, xtau pun cikna pun dh lama xke sini... Anak asik xsihat je

      Padam
  2. ramai yg buat review produk ni dan dpt positive feedback

    BalasPadam
  3. hai cik na.. lama x singgah jalan2 blog ni..

    BalasPadam
  4. www.magspremiums.com MAGS PREMIUMS Kami adalah syarikat yang berlokasi di Malaysia yang menawarkan pelbagai jenis percetakan korporat & hadiah premium. Percetakan Tshirt, percetakan beg non woven dan banyak lagi!

    BalasPadam
  5. Looking for fitness tracker device in India below 2000? Here you can avail the best fitness tracker device in India. best fitness band under 2000

    BalasPadam
  6. Apply for freelance modelling, freelance anchoring, freelance singing jobs,
    freelance acting jobs in India. casting calls

    BalasPadam
  7. Don't get confused and get best ideas for Christmas gifts to give your parents. Also get some thoughtful gift ideas for dad. gifts for grandpa

    BalasPadam
  8. Know what's trending in india, trending on Twitter , YouTube videos, memes etc in Hindi.Know about all the latest and trending viral news here and get all the updates first in Hindi. viral news

    BalasPadam
  9. Searching for amazing good night status, good morning quotes, inspirational suvichar, motivational thought, funny, sad quotes in hindi. quotes in hindi

    BalasPadam
  10. Probably the best brand microwave oven in India. Get best microwave oven with solo,
    convection, grill under 5000, 10000, 15000. best microwave convection oven

    BalasPadam
  11. Looking for fitness band in india under 2000? Here you can get the best wearable fitness tracker in India. Buy the best fitness band in India right away! best fitness band under 5000

    BalasPadam
  12. Bestnya banyak foam..Ramai yang guna kata okey juga produk Hansaegae nih. Menarik!

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...