cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Membeli belah di ZALORA

Salam sejahtera & salam 1 Malaysia,

Ogos tahun lepas Cikna terima 1 task dari Zalora berkenaan 3 Gaya Pemakaian Snapback Malaysia dan sebagai ganjarannya Cikna terima Baucer bernilai RM50.00. 

Memang dah m'jadi tabiat Cikna suka wat kerja last minute, sudahnya petang 31 Disember 2014 baru la Cikna buat pilihan, submit order, submit pembayaran & submit bukti pembayaran. Memandangkan Cikna ni stay kawasan luar bandar so kadar kecepatan barang samapai agak sukar dijangka, kalau korang dok bandar sehari je dh sampai, best kan....;-)

Pada pendapat Cikna, servis Zalora sehebat iklannnya. Ini adalah kali pertama Cikna shopping on9 di ZALORA MALAYSIA. Walaupun berbagai cerita yang xenak kedengaran Cikna cuba gak kalau xcuba mana kita tau kan. Harga untuk 3barang ni cuma RM76.00 tapi Cikna cuma bayar RM26.00 sahaja sebab Cikna guna baucer dari Zalora. Penghantaran adalah percuma sebab Cikna beli barang lebih dari RM75.00. Selalunya kadar pos utk 1kg keatas mau b'belas ringgit.  


Sedebuk barang sampai, kesan koyak sebab excited pastu baru teringat nak amik gmbr,huhuu...

High heel ni tinggi 4inci, kulit ular tau... ngeri pulak kita
Turut diberikan paku tapak kasut extra lagi
SNAPBACK utk SI DIA, kalau xnak Cikna nak,huhuu......;-)
Agak korang ni ape..........???

Setiap pembelian akan disertakan SLIP PENUKARAN BARANG SECARA PERCUMA
trend insider
 Diskaun sebanyak 20% utk hari ini sahaja sila serta kod (NOW20)

Walaupun Cikna main pilih je barang2 ni tapi Cikna puas hati kasut pun xpayah tukar saiz ngam2 je.

P/S : SELAMAT MEMBELI BELAH & jgn lupa gunakan kod di atas ye.............;-)


15 ulasan:

  1. Memang giler kalau shopping dekat Zalora..Cik Mimie pun baru grab gelang tangan..harga berbaloi2.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Puas hati kan tp acc kne bnyk duit le,huhuu........;-)

      Padam
  2. macam macam nak beli kalau masuk zalora. hahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iman kena kuat kalau dgn Zalora ni....;-)

      Padam
  3. best nya shopping kat zalora.pernah beberapa kali beli barang kat zalora..barang memang sampai cepat..sehari je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau duk bandar sehari je dh sampai, klu yg stay lua bndr ni mau dkt seminggu,huhuu.....;-)

      Padam
  4. Kasut tu nmpk gojes la:)
    Buat tangan gatal nk pi klik shopping kt zalora je!:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kasut ye, xtau nk pakai g mne, almari la tempat dia b'semadi....
      tgn ke cursor yg gatal nk klik,huhuu btw slmt b'shoppping....;-)

      Padam
  5. wah,bestnye..
    nak try beli jg kat zalora ni..
    mesin jahit tgh ade sale..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Crafter, jgn lpskan peluang btw slmt b'shopping....;-)

      Padam
  6. Balasan
    1. Cantik ke, main pilih je tu,huhuu.....;-)

      Padam
  7. dah lama x shopim kat zalora.. 2 thn lps shopim baju bdk kat zalora.. mmg cantik n harga murah aje

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...