cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Novel RM10 dan percuma kos penghataran

Berita baik buat penggemar dan pencinta novel seperti Cikna, pihak love novel dengan berbesar hati telah mengadakan promosi YES selama 4hari yang bermula pada 07(isnin)-10/12/2015(khamis)

Rata-rata novel yang ditawarkan mempunyai plot-plot jalan cerita yang menarik. Bukan itu sahaja pihak lovenovel menawarkan harga yang cukup murah iaitu serendah RM10 dan lagi berbaloi sekiranya anda membuat pembelian minimum sebanyak 3buah buku kerana anda akan mendapat percuma untuk kos penghantaran melalui poslaju.

P/S : Hari ni hari terakhir ye.... So dapatkan segera sebelum terlambat, Cikna dah grab 6 buah semalam, anda bila lagi... 6buah novel cikna hanya perlu bayar RM65 termasuk pos murahkan sebabnye sebuah novel ni harga dalam lingkungan RM25-35 tu tak masuk lagi postage, postage poslaju utk 5kg rasanya dekat rm20 lebih... Xsabar pulak nak tunggu kehadiran baby2 cikba ni, Berbaloi-baloi...;-)

21 ulasan:

  1. beli novel bnyak2 puas membacanya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah,puas m'baca&puas hati....;-)

      Padam
  2. Agak lewat baru kakak tahu ni CikNa
    Kalau anak kakak tahu mesti dah sibuk nak membeli.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sbnrnye kn ade lg novel tu tp xbnyk la mcm waktu promosi ni... Xcaye bka laman web "lovenovel"

      Padam
  3. Best tu cikna..
    Puas baca.. sampai 6 sekali cikna grab novel tu :)

    p/s Mengenai komen cikna tu.. tak perlu letak minyak banyak .. hanya oles sedikit minyak di pan tu, lepas tu ratakan , maka jadi lah apam tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alang2 dh murahkn apalagi kits grab je la kn.... Mungkin kne pki kuali stick jgk kot...

      Padam
  4. wow end year sale memang menggoda :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Finally Cikna yg tergoda....;-)

      Padam
  5. kalola ada byk masa nak baca novel kann., hehe2

    BalasPadam
  6. kalu dpt kt kak rinna ni mesti pengsan dia hahaha

    BalasPadam
  7. saya tumpang baca anak buah punya je ... heheheee

    BalasPadam
  8. Murah tu Cikna. Bestnya !
    Tapi promo tu dah habis semalam. Hari ni baru Sha perasan T_T

    BalasPadam
  9. murah ... kaki novel boleh lah grab banyak-banyak :)

    BalasPadam
  10. Murahnya.. Rm10 sebuah.. Dahla free pos..

    BalasPadam
  11. seronoknya membeli novel murah2 gitu...

    BalasPadam
  12. Dah lama tak baca novellah, Cikna. Kalau tidak, dah lama grab ni. Orang sibuk tentang BBW, akak senyap aje tak kecoh-kecoh sebabnya novel beli tahun 2014 pun belum habis baca ^_^

    BalasPadam
  13. Salam.singgah sini cikna...murahnya novel dia...dah lama Diana tak beli novel nak beli tapi dah tamat tarikh dia...

    BalasPadam
  14. memang sgt murah n berbaloi..tak rugi beli byk2 bila ada offer murah camni..sy bukan peminat novel..dulu2 layan la..sekarang suka baca blog je.haha..

    BalasPadam
  15. bagus juga cikna ada penghantaran percuma

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...