cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Kantoi dengan mertua

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia,

Minggu ni giliran cikna ke rumah 'si dia' tapi mengenangkan petang ahad nak gerak ke KL, cikna minta dia yang balik sini. Kelmarin kami berbuka kat rumah family cikna & bersahur pulak kat rumah mertua(fair&square gitu).

Kalau kat rumah cikna mummy dah tau waktu sahur cikna pukul bape, tepat jam 4.55pagi akan berbunyilah alarm golek-golek dulu betulkan urat pukul 5pagi baru bersahur. Kat rumah mummy yang sediakan cikna cuma duk kat kerusi makan je tapi kalau kat rumah mertua tak kan nak buat macamtu seganla pulakkan. Malam tu sebelum tido cikna siap bagitau 'si dia' esok kita bangun pukul 4.45pagi bolehla cikna tolong cedokkan nasi,biat air ke, 'si dia' pun setuju. Tengah best tido tiba-tiba terdengar ada orang ketuk pintu, bila tengok jam masa tu.... Ya ampun, pukul 5.05pagi rupanya, apalagi kelam kabut la kami bangun,huhuu... kat meja makan semua dah berkumpul, malunya...
 
Cek telefon rupa-rupanya cikna tak tick hari sabtu,padanla alarm xberbunyi,huhuuu.....



10 ulasan:

  1. Hehehe mesti cikna tersipu2 ms tu

    BalasPadam
  2. sian cikna.. akak boleh bayangkan. heeee..
    nanti pasang alarm yg loceng besar tu.

    BalasPadam
  3. adui.....xpe xpe..next time can prove yourself...

    BalasPadam
  4. hahahahah normal lah tu kalau pergi rumah mak mertua then terlajak. jiha pun macam tu kadang kadang tp mak mertua ok. but still kena buang la tabiat bangun lambat haha

    BalasPadam
  5. haii sis!

    http://messarah.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Alamak, kalau kena kat ABM pun ABM malu, heheheheheh

    BalasPadam
  7. ololoo xpe len kali cikna bangun pkul 3, masak biar sume siap pkul 4 lagi. qada yang lewat tu. hahakk

    BalasPadam
  8. ehehe awal gak tu.. CT around 5.15 tu pun kalo rajin =P

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...