cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Salam sejahtera & Salam 1 Malaysia.

Dah lama Cikna xjoin segmen kat tu semua gara-gara xpernah menang pun so kali ni cikna nak cuba nasib semula. yang cikna excited sangat nak join sebabnya hadiah dia memang menarik, korang tau apa hadiahnye "SEKOTAK BARANGAN PENJAGAAN PERIBADI". dah tu apa lagi jom la join...

Jom la join "KLIK SINI" kalau nak menang....;-)

Cikna bukanlah kaki mekap untuk muka hanya guna SET SAFI, bedak & lipstick dari MAYBELLINE so kalau menang SET BOX tu bolehlah cikna melaram nak-nak family day nanti ada tema pulak baju dah dapat alat mekap je dalam proses lagi, so sally nampak x bertapa berharap&perlunya Cikna dengan hadiah ni....;-)

22 ulasan:

  1. Balas kunjungan dr GA yg sama..
    Good luck dear...(^^,)

    BalasPadam
  2. Hi Cik Na,

    Thanks sbb sudi join, Sally belum publish link Cik Na sbb belum selesai laksanakan syarat..Harap boleh buat syarat no 4 dulu ye!

    Cheers, Sally :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Done already cuma td line xbrpe OK...^_*

      Padam
    2. wow.. banyak ka syarat2 dia...

      Padam
  3. good luck cik na! nak join tp bnyk syrt buat diri x layak pulak..haha

    BalasPadam
  4. Good luck ya, Cikna. Manalah tau kali ni tersangkut pulak dapat gift box ni. Barulah betul-betul boleh melaram masa family day nanti ~_^

    BalasPadam
  5. good luck CikNa...tak pernah menang, mana tau kali ni bertuah pulak. bolehlah melaram di hari keluarga nanti kan...

    BalasPadam
  6. salam..
    selamat ber-GA cikna..gud luck ye ^_^

    BalasPadam
  7. hai.singgah bw dr Ga yg sama. goodluck ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  8. Cik na - jom shopping kat MCC - tengah sale ni.
    cekidout my belog k

    BalasPadam
  9. PG singgah dari segmen yang sama.
    All the best awak :)

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  10. Good luck..
    jom join segmen..
    http://seindahcerita.blogspot.com/2016/09/segmen-bloglist-oktober-blog.html

    BalasPadam
  11. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  12. Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    BalasPadam
  13. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...