cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Sumber Ayu Rahsia Penjagaan Intim Kaum Wanita

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia

Penjagaan peribadi bahagian intim kaum wanita bukanlah sesuatu yang perlu diambil mudah. Tapi bagi yang ingin memudahkan penjagaan tersebut korang bolehlah mencuba produk ini. 

Jawapannya adalah Produk Penjagaan Peribadi Sumber Ayu.produk yang berasaskan bahan semulajadi iaitu daun sireh.

     
Bauan Gambir menjadi pilihan cikna, u know what 'si dia' pun ckp bau ni wangi,hehee....;-)


                                                   
Antara Produk semulajadi penjagaan bahagian intim wanita yang menjadi pilihan iaitu Gambir, Rose & Floral. Produk ini boleh didapati semua dirangkaian farmasi, pasaraya dll pada harga yang mampu dimiliki iaitu RM3.60 bagi 90ml & RM5.80 bagi 200ml. 

"Suami suka yang wangi je tau"

16 ulasan:

  1. Yg penting tak membahayakan pengguna..

    BalasPadam
  2. harga murah je tu..

    lya pakai sireh wangi or lactacyd

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harga mampu milik, lactacyd prnh gak guna dulu harga mmg blh tahanla..

      Padam
  3. produk ni ja busyra tngok yang bagus untuk kaum wanita.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebab dia berasaskan daun sirehkn...;-)

      Padam
  4. ayu raudhah boleh letak jawatan pasni cikna ;-) hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Since ayu raudhah dh snyp ni, rasanya blhla hntr resume kat mne2 pengarahkn,huhuu... Just joking k.;-)

      Padam
  5. Hahaha! Statement yang last tu memang buat akak gelak, Cikna ^_^

    Belum pernah cuba lagi Sumber Ayu ni. Akak ni bila berkaitan tentang miss V, memang setia pada satu jenama itu ajelah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kaum wanita pun suka yg wangi2 je kn,hehee...

      Kuat btl penangan brand tu smpi sis jd setia... Setia PD yg 1

      Padam
  6. nice..

    yg lain2 no komen.. hahah

    BalasPadam
  7. Takutlah nak guna benda benda gini Cik Na. Walaupun sebenarnya OK jer pun.
    Harga pun berpatutan tu kan...

    BalasPadam
  8. Takutlah nak guna benda benda gini Cik Na. Walaupun sebenarnya OK jer pun.
    Harga pun berpatutan tu kan...

    BalasPadam
  9. mmg biase pakai ni..da lme pkai =)

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...