cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Revolusi online : dapat apa

     Salam sejahtera&salam 1 Malaysia.

     Setiap tahun pada 11.11 adalah masa yang ditunggu oleh pembekal dan pembeli online. Mana taknya harga yang ditawarkan cukup murah dan berbaloi serta kos penghantaran percuma.

     Apa yang cikna perasan revolusi online tahun ni makin ramai pembekal yang join antaranya Lazada, Zalora, 11 street, Nile, Senheng, Acson&Pearl Harbour DLL. 

     Hajat nak shopping kat Pearl Horbour ni memang dah lama cuma banyak pulak halangannya terutamanya kos poslaju yang agak mahal. Bila buka email dapat info PH pun join siap bagi 50% diskaun, 100point percuma serta percuma kos penghantaran.

Nasib baik selalu cek email.

'Pucuk dicita ulam mendatang' sepantas kilat jugakla cikna terjah. 

Resit tempahan, cikna minta diaorg send semua. 

Akhirnya cikna grab 4item, puas hati gitu. Memandangkan order cikna akan di poskan hari isnin so next entri cikna nak share ngan korang macamne nak shopping kat 'Pearl Horbour' ni ye.... Kita tunggu barang sampai dulu ye.

23 ulasan:

  1. Pompuan n shopping.. mn bleh d pisahkan ciknaaaa... ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pompuan,shopping&murah mmg berpisah tiada....;-)

      Padam
  2. baru taw 11.11 kbykn website online shopping de wat sale..wah, siap de point percuma lg..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Next time standby ye, masa ni la nk grab...;-)

      Padam
  3. salam..
    hi cikna..
    bju2 kat pearlhbour mmg mura2 kan
    suka tgok..tp beli nyer idok..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm&haii....
      Aah, sebab diaorgkn pemborong... Next time blh beli, trusted seller k...;-)

      Padam
  4. sy bukan jenis yg suka sgopping hehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tah payah sgopping lah kalau mcm tu. Hehehe

      Padam
    2. Untungla sape yg dapat Cik Itah ni,klu cikna suka m'beli kdng2 xpki pun last2 bg kat sape yg nk,huhuu..;-) 'si dia' marah have aku kesah...

      Padam
  5. Sebelum baca habis entry ni, tadi saya ingat
    pearl habour tu yg kena bom dgn jepun. Dah
    habis baca baru faham.

    Entry terbaru nanti saya nak baca,
    nak tau perkembangan.

    Cantik gambar profile.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tp kali ni cikna lak yg kena bom ngan pearl harbour, murah&cantik materialnye...;-)

      Padam
  6. first time dengar pearl harbour nih ;)

    BalasPadam
  7. Syoknyaaa boleh shopping. Tang dpt barang seronoknya, tp tang nak keluar duit tu uhuk2 sikit. Haha

    BalasPadam
  8. semua online shopping buat sale 11.11 , pp sempat grab lazada barang make up marbeline , lepastu baju baby . memang sangat murah :) ..

    btw kite follow awak :)

    BalasPadam
  9. Syoknyerrrr.. mmg berbaloi la

    BalasPadam
  10. Tak pernah dgr lagi website ni Pearl Harbour. Salu shopping kat lazada je. Macam best je

    http://www.fatindays.com

    BalasPadam
  11. Untunglah dapat banyak diskaun..

    BalasPadam
  12. eeii geram ner bnyk sale skrng ni..tp xdpt nk beli..
    huuu kkurgn uang =p

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...