cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Jom Beli Tali Skipping Murah

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia.

Hari ni rakyat Malaysia&pembaca blog Cikna dah bersenam ke belum. Xmo tipu-tipu xmo malas-malas ye. Bersenamkan boleh sihat kan tubuh badan, obesiti pun boleh dielakkan.

2hari lepas 'si dia' balik sini so Cikna ajak la 'si dia' g Bahau keknye cikna nak selesaikan urusan pembayaran duit PCG beli barang budak. Masa nak balik tu cikna ajak singgah 'ECO SHOP' kat sini barang memang cukup murah. Setiap barang RM2.12 termasuk GST.

Entah kenapa Cikna tergerak hati nak ke tempat mainan then nampak benda alah ni rasa macam berguna terus grab.

"Jump Rope With Counter"

Yang bagusnye tali skipping ni kita boleh reset ke angka 000 je. Tolak angka je tambah angka xboleh so memang berbaloi la kn, xpayah dah susah-susah nk kira pastu terlupa kena plak kira balik semua.

Banyak jugak angka tu kn....;-)

Harapnye Cikna bukan
 "Hangat-hangat taik ayam"

13 ulasan:

  1. murahnya.. Unni ade beli skiping harga 25 :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uishhh,mahenye.... leh dpt 10unit tu

      Padam
  2. lom penang jumpa tali skipping mcm ni..

    BalasPadam
  3. wow, kalau mek pndai skipping mek beli dah.

    BalasPadam
  4. Best jugak tali tu.

    From:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    BalasPadam
  5. hi.. saya singgah follow awak :)

    BalasPadam
  6. Omg murahnyaa. Ni yang nak kena cari kedai Eco shop ni. :D

    ieyra h. | latest blog post: Catrice Blush Palette Review

    BalasPadam
  7. assalamualaikum cikna...wah menarik jer ni...;)

    BalasPadam
  8. bagus ni untuk bakar lemak hihihi

    BalasPadam
  9. Ada jugak tgk kt kedai eco ni.. mmg berbaloikan..sbb ,urah sgt

    BalasPadam
  10. Murah sgt nih. Kat mane Eco Shop tu?

    BalasPadam
  11. Wow! 1st time tengok tali skipping siap ada kiraan ni.
    Kalu terjumpa memang nak beli ni

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...