cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Fiesta Bera 2016

28 oktober 2016-Jumaat

Salam sejahtera & salam 1 Malaysia.

Minggu ni turn cikna balik Bera so rutin bila balik bera kena lah keluar bandar beli barang dapur. Tau je lah laki bujang bukannya rajin masak makan mana yg ada je. 

"Si dia request nak makan mee bandung, cucur udang, nasi putih&sup daging.

Sampai je Bandar Kerayong nampak orang ramai kat Dataran, Cikna mana boleh tengok orang ramai-ramai ni, sepantas kilat ajak 'si dia' singgah. Rupa-rupanya acara tahunan untuk orang Bera "Fiesta Bera" yang peliknya sepanjang perjalanan tadi take nampak pun iklan@banner. 

Aturcara majlis
Dafi artis 'wajib'
sebab bapaknye kan ahli parlimen Bera

Banyak jugak kiosk yang dibuka. U know what 'Sapura' tegur Cikna luluh rasanya, Cuba korang bayangkan bila artis Malaysia tegur tanya khabar korang. Azza elite dengan kiosk cuci kuku, roslan shah macam biasa sebagai pengacara majlis.

Sempat grab keknis&bawal amaris conditions memang tip top, dah lah baru&harga murah 
2helai RM15je....
Skirt dari RM19.90
Blouse,kemeja dari RM25-49

Sempat simpan sebiji untuk tatapan korang & Sila abaikan jari cikna yang montok tu k..!

Kiosk Fama Cikna sempat grab buah Manggis sekilo RM4. Sekali hadap terus habis menyesal pulak beli sikit,huhuu..;-)

'Si dia' sempat singgah gunting rambut kat kiosk DJari harga pun murah gak RM7 je.

Sempat ronda-ronda sekali je sebab hujan lebat sangat kot. Hujan reda terus gerak g Pasaraya TF beli barang dapur.

Shopping itu ini 'si dia' g bank rakyat, kebetulan lalu Dataran kerayong Cikna ajak 'si dia' g dengar ceramah, boleh plak dia kata tak nak

'Ajak g buat pahala dengar ceramah pun xnak'

'Bukannye nak dengar ceramah sang at pun awak nak g shopping kat situ kan'

Alamak, kantoi la plak,huhuu...

OK, Jom kita balik


15 ulasan:

  1. sik baik luluh cikna kalu pengsan? hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau pengsan, memang malu besar la kot...;-)

      Padam
  2. nasib baik x pengsan.. hehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xsanggup malukn diri sndri Pha Is...

      Padam
  3. Alaaaaa....sukenya manggis....tahun ni tak makan ag...hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedapkn, nyesal beli sikit...;-(

      Padam
  4. Hai cik na..jgn lupa emai add to sis JM eh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Minta alamat sbb nk kasi ole2 dulu Cikna byk komen d blog sis JM jadi nk bg something to say thank you ��

      Padam
  5. Keh keh keh antara ceramah dan shopping

    BalasPadam
  6. Hari sabtu malam baru ade artis.hehehe

    BalasPadam
  7. Hari sabtu malam baru ade artis.hehehe

    BalasPadam
  8. 2 helai rm15
    mura la tu..bole thn..

    BalasPadam
  9. Hehe..klo dh pompuan kan..x sah x grab... lg2 hrga murah2 camtu

    BalasPadam
  10. So dapat jumpa Dafi? Best jugak ade anak artis kan. 2-in-1

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...