cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Nasib malang di pagi isnin

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia.

"Bad Day at Monday Blues"

Sila abaikan habuk2 halus tu ye...

Hari ni betul-betul Monday blues yang menyakitkan hati, selama 20tahun lebih cikna menggunakan jalan yang sama, pagi ni boleh pulak cikna excident dengan anak lembu warna putih. 

Cikna memang dah perasan kat tepi jalan tu ade lembu elok je cikna lalu boleh pulak dia melompat melintas jalan tau la kete cikna warna merah. Rasanya terkena pipi lembu kot xde yang kemek cuma cover cermin je patah. 

Sape yang pernah jadi macamni agak-agak mahal x nak tukar cover tu..

P/S : Kalau anak lembu tu sakit/mati tuan lembu sila menghadap cikna ye, ko bayar balik atas semua kerosakan kete cikna ni. 
 

21 ulasan:

  1. KESIAN CIKNA...SYUKUR WALAU MALANG DILANGGAR LEMBU KERETANYA TAPI CIKNA SELAMAT.

    BalasPadam
  2. Nasib baik anak lembu CikNaa. Kalau bapak lembu sangat bahaya sebab ada yg kereta terbalik gara-gara seekor lembu

    Tuan dia mana berani nak mengaku bila dah accident Ciknaa.

    BalasPadam
  3. Oh! Mrs. A baru-baru ini pun excident cenggini lampu depan pecah samalah tapi dengan manusia.

    Ada gak posting pasal ini dengan tajuk malang tak berbau.

    Maaf tak tahu berapa RM sebab Mr. A yang settlekan lagipun keta Mrs. A Viva jer...

    BalasPadam
  4. Semoga CikNaa tabah dalam menghadapi dugaan nie..

    BalasPadam
  5. oh alahai anak lembu!. mujur tak bapak lembu, cikna.

    BalasPadam
  6. aduhla... anak lembu tu terpikat ngn warna merah kete cik na kot

    tp kebal kan anak lembu tuh, teringat dulu laki akak pnh eksiden ngn anak lembu, abis kemek bumper depan dia tp anak lembu tu elok je jln takde apa2 huhuhu

    BalasPadam
  7. nasib baik ank lembu kalau bapk lembu lg la kan.. hati2 bawa kereta tau ..

    BalasPadam
  8. Nasib baik takda apa-apa setakat cover cermin aje pecah. Ish, bahaya juga kalau terlanggar lembu ni...

    Anak lembu tu tak belajar undang-undang lalulintas ler. Kalau dah nampak kereta merah nak lalu, berhentilah dulu!

    BalasPadam
  9. Fuh,, sabaq naa cikna..harap dapat harga repair yg murah2 je nnti,.

    BalasPadam
  10. tu la.. x kn nk buat report polis kot.. hehehe.. dah tu claim insurance mcm mna plak.. hmm..

    BalasPadam
  11. Dah katanya nak kena ye Cik Na....nak buat macamana. Tak tau pulak harga dia berapa Cik Na sebab tak pernah kena. Seratus lebih kot!

    BalasPadam
  12. Dah katanya nak kena ye Cik Na....nak buat macamana. Tak tau pulak harga dia berapa Cik Na sebab tak pernah kena. Seratus lebih kot!

    BalasPadam
  13. aduhhh... sy fhm perasaan tu... rs nyer lampu dpn mmg agk mahal jg laa...mcm cermin dpn jg...

    BalasPadam
  14. Alahai....sabar je la yer....

    BalasPadam
  15. Pe jadi kat anak lembu tu..adeh kat jln mana ni lembu terlepas ke jln raya

    BalasPadam
  16. alamakkkk takper repair nnti.. salam kenal.. follower 514

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...