cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

DIY Casing HP Idaman Murah

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia.

Untuk entries kali ni cikna nak share ngan korang macamana nak buat Casing HP mengikut citarasa korang so memang Special la kan sebabnya casing HP korang xkan sama dgn orang lain.

P/S : Nak diskaun super duper murah, Sila baca entri ni sampai habis ye..!!!

Cikna buatkan Casing HP yang super Special Edition, hadiah anniversary member katanya....
 bukan main seronok lagi dia, g mana-mana tak berenggang la dengan hp dia tu....;-)

Antara contoh-contoh Casing HP versi Special Edition yang telah ditempah

CODE : FEH1001

Harga asal : RM39
Harga Promosi : RM20
Postage : Free kecuali Sabah sarawak
GST : Free 0%

Tempahan melalui WhatsApp pun boleh jugak tapi still kena nyatakan CODE : FEH1001 
di talian : 019-9858151


7 ulasan:

  1. utk semua jenis hp ke cikna?

    murah sgttttttttttt tuuuuuuuuu

    BalasPadam
  2. brape kali bleh redeem code ni?
    bleh blnje orang ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xkisah, baik pulun skunk less 50% tu free GST&postage lg...;-)

      Padam
  3. mura ni..smpi akhir bulan ni ea..
    ok2..tq cikna share =D

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...