cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Pesanan dari sang suami

     Salam sejahtera&salam 1 Malaysia.

     Minggu lepas 'si dia' balik sini so minggu ni giliran cikna pulak balik sana. Kelmarin tengah best layan cerita Sein&Luna 'si dia' hantar pesanan melalui aplikasi whatsapp.opocot...!!!

     Hamik ko berjela-jela pesanannya. 

     Cikna ni dah jemu makan Nasi Ayam tau, mana tak nya setiap bulan mesti 'si dia' minta cikna buatkan tak tau la tang mana sedapnya masakan cikna, dah la cikna ni versi masak cincai-cincai je. 

     Sebagai sang isteri yang "solehah" ok fine cikna akan masak, khas untuk perut awak ye..

Bila sang suami dah pandai mengorder so silalah berjaga2 ye cikna....

Alahai suami, xpelah janji awak happy

P/S : Next entri cikna akan share resepi yang cikna masak utk minggu ni, jangan risau masakan cikna semuanya super duper simple je...;-)

28 ulasan:

  1. Hihi....mesti sedap sangat cik na masak nikan. Suami hakak tak pernah order cenggitu. Agaknya sebab dia tau bini dia malas masak kot haha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Allahu, sedap celah mane la kak oii, msk pun ringkas2 je... Biasanya cikna yg tnye dia nk mkn pe kali xdan tanya dia dh hntr order dulu,huhuu....;-)

      Padam
  2. rindu mskn cikna lettewwww mskkk jgn x msk... pahala tuuu :-)

    BalasPadam
  3. hubby cikna suka air tangan wifey dia sedap ler tuuu..share share tau resepi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Resepi xdpt realise lg sibuk sikit ni,huhuu....

      Padam
  4. Banyak tu dia order. Hee. Mesti sebab Cik Na masak best. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best ke, xprnh kena puji pun,huhuu...;-)

      Padam
  5. untunglah, en.suami boleh order je.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak ngoder cenggini kawin le Pha is...;-)

      Padam
  6. banyaknya order. tu mesti sebab kesedapan sangat kan >,<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni baru stgh... Bab sdap tu xtau le mcm x je,huhuu...;-)

      Padam
  7. Banyaknya order hehe
    bersiap sedia la bersilat di dapur *wachaaa* (^_^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni la rutin org pmpn,huhuu...;-)
      Cikna lebih rela m'msk Dr mengemas.."_"

      Padam
  8. hehe..sedaplah tu.. sbb tu byk sgt husb ngoder..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tang sedap tu xtau la bila tanya kita msk ke x "hurmmm" je jwpnnye...;-)

      Padam
  9. baca menu pown dah terasa sedapnye...hehehe....xpernah buat asam pedas ikan apri...kasi la tips sket...

    BalasPadam
    Balasan
    1. *ikan pari...hadoi typo plak....

      Padam
    2. Biasa la typo tu... Tips&resepi mmg dlm perancangan, InsyaAllah Ade masa ti kita up dlm entri ye, tungguu..;-)

      Padam
  10. banyaknya dia order...hehe...
    bestkan kalau suami suka dengan makanan kita..rasa happy sesangat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, klu dia xmkn ape yg cikna masak siap la SBB tu cikna suh dia pilih sndri pe yg dia nk..

      Padam
  11. Cerita bualan suami isteri lah ye ni.

    BalasPadam
  12. Cerita bualan suami isteri lah ye ni.

    BalasPadam
  13. pandai masa dan sedap lah tu..sebab tu asben teringat2.. :)

    BalasPadam
  14. Siap list.. heheheh sebab sedaplah tu cikna.. 😁

    BalasPadam
  15. hehehe itu tandanya CikNa masak sedap ^^

    BalasPadam
  16. tapi kalau dorang order siap takpe. tak jenuh kita nak memikir nak mereka menu apa nak dimasak hihihi

    BalasPadam
  17. haha tu yg kbnykan suami pewot maju ke depan..haha

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...