cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Shapee : penyelamat bagi ibu menyusu

Salam sejahtera & salam 1 Malaysia.

Hari ni cikna nak share satu barang yang sangat berguna untuk ibu menyusu, bukan saja berguna bahkan merupakan penyelamat bagi ibu-ibu yang menyusu juga terutamanya ibu-ibu yang bekerja. Bakal-bakal ibu jangan lupa untuk listkan pelekat ini juga ya...

DISPOSIBLE NURSING PAD / PELEKAT MENYUSU PAKAI BUANG
Kotak&pelekat

Eeee,baju basah...

Bohonglah kalau ibu-ibu yang menyusu tak pernah mengalami keadaan macam ni. Cikna sendiri pernah mengalaminya, uisyhhh malu kot... dan jalan penyelesaian setiap kali menyusu cikna akan guna milk collector(buat stok) xpun cikna lipat tisu kemudian selitkan dipayudara,hahaa... tapi kini tidak lagi, cikna lebih selesa menggunakan DISPOSIBLE NURSING PADS.

Banyak keistimewaannya ni. Kecil-kecil cili api..

Antara keistimewaanya ;-
1) Ultra thin Design : Rekabentuk yang lebih nipis iaitu setebal 1mm yang memberikan lebih keselesaan.
z) Dry-Comfy Technology : Lapisan istimewa dapat menyerap & mampu tahan lebih lama.
3) 3D Shape Design : Rekabentuk yang selesa & mampu mengawal kedudukannya walaupun dalam keadaan basah.
4) Leak Proof Coverage : Membantu menyerap susu ibu & tidak mudah bocor 
5) Ultra Water Absorbent : Mampu menyerap sehingga 55ML susu ibu.
6) Soft&Breathable Material : Bahan yang digunakan lembut&sedap digunakan.
7) Double Anti-Slip adhesive Strips : Pelekat yang tidak mudah bergerak


cara nak guna, senang je kot.... 
1) Buka plastik 
2) Buangkan pelekat 
3) Tampalkan di tengah-tengah baju dalam(bra) (cara cikna)
(pastikan tengah-tengah pelekat ini sama dengan puting payudara anda)

Disposible nursing Pad ini adalah hasil teknologi dari Korea. Harga yang dipasarkan ialah RM18.90 namun untuk promosi pengenalan pihak syarikat Shapee telah memberikan diskaun sehingga RM5.00 dan anda hanya perlu membayar RM13.90 sahaja untuk Disposible Nursing Pads 30pcs(1kotak)

Banyak lagi barang-barang untuk keperluan ibu-ibu ada di sini. klik jangan xklik
Website : https://www.theshapee.com/
Facebook : https://www.facebook.com/shapeeMY/
Instagram : https://www.instagram.com/shapeeMY

8 ulasan:

  1. Mmg penyelamat punn...huhu3

    BalasPadam
  2. terbaek produk ni.. memudahkan ibu mengusu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. JANGAN LUPA MASUKKAN LIST UTK UR WIFE K.....;-)

      Padam
  3. follow sini. harap sudi follow blog ejulz jugak :)

    BalasPadam
  4. disposable pad perlu sangat ! hihi. ada satu gi jenis washable. bleh basuh and ulang pakai ") syaza pun ibu menyusu juga now.

    BalasPadam
  5. credit kpd pencipta alat ini krn dah memudahkan kerja2 para ibu yg menyusukan bayi

    BalasPadam
  6. betul2.. memang perlu pakai. Penyelamat kalau terlalu sibuk sampai tak sempat nak pum. Done follow sini juga.

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...