cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Lazada Shopathon Blogger Contest

Assalammualaikum & salam sejahtera,


Lazada buat sale lagi.... ok, sebenarnya sale ni dah bermula dari 21 september 2018 tau dan kemuncak salenya pada 27 september 2018. mana tak nya diskaun sehingga 90% kot dari pelbagai jenama pulak tu. 

3 jenama dari syarikat yang menjadi pilihan Cikna.

1) LENOVO
Benda pertama yang cikna perlukan ialah Tab, kalau laptop renyah la plan beso plak tu... Senang nak update blog, maklumlah blog ciknakan dah hampir bersarang gara-gara sibuk (membesarkan anak)sebelum ni....;-)

2) XIAOMI
Dah ada tab kena lah ada pasangannya, powerbank 20000mAh dari syarikat XIAOMI. Cikna memang perlukan Powerbank(penyelamat bumi la kata kan) kebetulan powerbank yang khas untuk kipas stroller fayyash dah rosak,ti kita kongsi ye nak,huhuu....;-)

3) PAMPERS
Bila dah pegang tittle mak-mak, benda ni memang wajib ada dalam list. Cikna suka brand PAMPERS ni sebab ianya serasi dengan Fayyash, sebelum Fayyash guna tape je tapi kali Cikna kena tuka pants sebabnya Fayyash ni lasak nak-nak dah pandai bangun ni, kalau bagi baring nak letak minyak pun xsempat inikan nak pakaikan pampers. Mommy Cikna pun dah bising,huhuu....;-)

Tawaran yang amat diperlukan. 

Amacam, menarik bukan so ape lagi jom le kita download apps LAZADA masukkan apa yang kita nak ke dalam chart kemudian bayar la ye, jimat minyak, jimat masa, jimat tenaga....;-)

7 ulasan:

  1. buat masa ni akak mengelak utk bukak web2 supink online ni...
    lazada ke shoppe ke sephora ke, baju2 ke sbbnya takmo terbeli itu ini hahahha
    nk jimat2 konon bln ni

    BalasPadam
  2. memang best bila lazada buat sales. paling ditunggu-tunggu ^_^

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...