cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

lazada malaysia blogger contest


Salam sejahtera & salam 1 Malaysia.

Sempena ulangtahun Lazada kali ke-5, Lazada akan mengadakan sale bermula 22/3 - 24/3. Buat kaki shopping online macam cikna, ni la masanya yang kita tunggu-tunggu mana tak nya diskaun sehingga 90% tau. banyak tu...;-)

Bukan itu sahaja, lazada juga turut mengadakan peraduan khas buat para blogger bermula dari 1 Mac sehingga 23 mac. Hadiah memang best kot, makin ramai yang join makin banyak hadiah yang ditawarkan. Eyhh, tunggu apa lagi tu jom lah join, awak tak nak hadiah ke...???



Hadiah-hadiah yang ditawarkan:-
Kurang dari 50 peserta(10 pemenang)
Tempat pertama : RM300 x 1pemenang
Tempat kedua : RM200 x 3pemenang
Tempat ketiga : RM100 x 6pemenang

Kurang dari 100peserta(20pemenang)
Tempat pertama : RM500 x 1pemenang
Tempat kedua : RM250 x 7pemenang
Tempat ketiga : RM125 x 12pemenang

Lebih dari 100peserta(30pemenang)
Tempat pertama : RM800 x 1peserta
Tempat kedua : RM300 x 12peserta
Tempat ketiga : RM150 x 17peserta

Syarat-syarat penyertaan:-
1. Anda mestilah seorang blogger
2. Boleh menggunakan sebarang bahasa
3. Buat entri yang merangkumi
- Apa yang korang suka dengan Lazada
- Senaraikan 3barang beserta screenshot dari laman web Lazada
- Cara untuk meningkatkan mutu prestasi Lazada
- Ucapan sempena ulangtahun Lazada
4. Submit entri penyertaan (link blog post) ke 'contest@lazada.com.my' dengan tajuk 'Lazada Birthday Blogger Contest's sebelum 23 Mac 2017(khamis)
5. Pemenang dipilih berdasarkan 'Random'

➽ Apa yang korang suka dengan Lazada.
- Diam tak diam dah 5tahun lazada ni ye, banyak jugak lah barang yang cikna beli kat lazada ni. Antaranya Set Jam Tangan, Set Tupperware, Konjac bubble, Set Pregnancy Test&Tali Skip Exersice, penimbang digital mass index dll. Cikna suka shopping kat sini sebab :-
 - Produk antara yang termurah diantara laman web shopping online yang lain
 - Pelbagai diskaun ditawarkan.
 - Kos penghantaran yang murah dan ada juga yang "Free Postage" walaupun barangan dari luar negara.
 - Kaedah pembayaran yang pelbagai.
 - Penghantaran yang cepat, "hari ni order esok dah sampai"
 - Sekiranya barang rosak@masalah inform kat Lazada korang return nanti diaorang akan tukarkan yang           baru tanpa sebarang pembayaran.
 - Sebarang aduan@masalah, cikna just PM@email je insyaAllah cepat "feedback"nya.
 - Layanan staf pun baik je.

➽ Tiga pilihan produk dari Lazada.
1. ABS Six Pack

Dah lama cikna idamkan ABS Six Pack, tiap-tiap hari Cikna intai kat laman web Lazada kot makin turun harganya. macam-macam exercise cikna boleh buat dengan benda alah ni. Abah & Mummy pun boleh tumpang sekali. Berdiet sambil membina otot, cikna kan tengah diet ni so bila kurus nanti tak nak la badan tu menggelebeh je, Kita kasi tegang apa yang patut....;-)

2. Pressure cooker

En.suami suka makan sup tulang, so memang lah cikna perlukan benda alah ni. Cikna lak suka buat bubur/nasi air(minggu ni saje dah 4kali makan nasi air tu pun order je, bahana COD..) Semalam member share resepi stew daging/ayam, sedap kot kalau ada Pressure Cooker on d spot cikna try, nafsu makan meluap-luap ni....:-)

3. Hand Mixer

Warna febret cikna. Misi untuk buat kek&cookies. Raya ni bolehlah cikna amik tempahan ye dok...;-)

Langkah-langkah meningkatkan mutu perkhidmatan Lazada
- Cikna syorkan Lazada ceriakan lagi laman web,
- wujudkan sesi 'live support massage' sesi soal jawab yang mudah & cepat dengan pelanggan.
- Sediakan reward buat pembeli terbanyak setiap tahun.
- Pemberian point(point ditukarkan kepada kupon diskaun@hadiah)

Ucapan Ulang tahun untuk Lazada



Semoga Lazada semakin berkembang maju & dapat meningkatkan mutu produktivi seiring dengan zaman yang membangun ini.





8 ulasan:

  1. goodluk :) jemput singgah http://shafyqahazahar.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Wahhh sixpack exercise tu best betul! hahaha.
    Good luck cikna! saya pon join ni hehe.

    BalasPadam
  3. Teringin nak beli kat Laza Pressure cooker tu Cik Na

    BalasPadam
  4. wah hebat hadiahnya gd luck

    BalasPadam
  5. Semoga terpilih Cikna.. :)

    BalasPadam
  6. nak join sblm ni tp xsempat da hbis trikh..huhu

    BalasPadam
  7. comelnya mixer pink tu. kan best kalau kita salah sorang terpilih sebagai pemenang tu hihihi

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...