cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

My Best Birthday Wishlist From Shopback

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia.

Alangkah indahnya andai kita diberi pilihan untuk memilih hadiah harijadi untuk diri sendiri. Sempena ulangtahun kedua Shopback, mereka ingin memberikan hadiah kepada anda semua. Sebelum cikna share apakah hadiah yang cikna idamkan. Izinkan cikna berkongsi sedikit info berkenaan Shopback.


Apa itu SHOPBACK....???
Shopback.my ialah satu-satunya rangkaian laman web 'online shopping' yang menawarkan diskaun  dan memberikan kita pulangan wang hasil dari setiap pembelian. 

5 langkah bijak berbelanja bersama Shopback
z. Pilih rangkaian syarikat yang korang suka
3. Beli & bayar (banyak beli banyak dapat cashback)
4. Terima pulangan.
5. Pembayaran terus ke dalam akaun bank

Antara rangkaian syarikat laman web yang turut serta dan menawarkan pulangan yang berbeza.

Selain pulangan wang ada juga syarikat yang menawarkan diskaun potongan serta pulangan wang.

Bukti cashback yang diterima.
Baru ni cikna shopping kat Lazada melalui Shopback, hasilnya cikna dapat 10% pulangan wang dari perbelanjaan. 

Murah dan berbaloikan.

Untuk maklumat lanjut mengenai shopback.my boleh layari:-
Website : www.shopback.my

Jom daftar sekarang!!!

Senarai Birthday Wishlist cikna.

Sebenarnya dah lama 'aim' ABS Six Pack ni maklumlah ciknakan tengah diet, cikna suka dengan benda alah  ni sebab dia jimat ruang & praktikal. Ramai member suruh cikna beli treadmill tapi tak nak lah treadmill kena berlainan je tapi kalau ABS Six pack ni macam-macam boleh buat antaranya senaman, sit up, bench, mengayuh dll. 

Family cikna cukup suka BBQ&Steamboat, cuba bayangkan kalau 1 kepala RM30 berapa banyak kitaorang kena spend. Sudahnya baik cikna beli BBQ Grill & Steamboat ni, makanlah korang sampai pengsan. Selalunya kuah steamboat tomyam/sup cikna nak buat kelainan gantikan dengan kuah singgang atau asam pedas, buat bubur pun sedapkan(ok, menu tengahari ni)

Blander Magic Bullet ni pun best terutamanya bila nak buat jus dah tak payah tapis, masuk buah tekan suis masukkan Dalam jug dah siap sebab dia ade penapis sendiri. Hasil kisaran lebih halus dengan menggunakan kuasa12000rpm. Nak buat Sambal Belacan dengan amaun yang sikit hari-hari pun boleh. Bila ada blander macam ni makin rajinlah cikna memasak....;-)

Elok sangatlah cikna request nak Power bank ni kek nye PB cikna dah makin hilang kuasanya. nak tanyalah PB makin lama makin hilang kuasa ye ke PB cikna yang dah rosak,huhuu...

2unit radio. Hajatnya 1 untuk cikna 1 lagi untuk parent cikna, bulan lepas mummy ada cerita pasal jiran sebelah rumah ni beli Radio siap ada surah&ceramah. Ok mummy, nanti cikna belikan ye (kebetulan birthday mummy bulan5). 


Kalau dapat Multifunction Massage Pillow ni terasa nikmatnya dunia. Dalam kereta boleh guna, tengah kerja boleh guna, tengok tv pun boleh guna betul-betul multifunction ni. Semalam g Bahau duk kat kerusi massage yang RM1 untuk 4minit terasa tak puas la pulak. 

Cikna dah bagi wishlist ni so kalau ada sesape yang nak bagi hadiah birthday dipersilakan ye....;-) 
"Kecil tapak tangan nyiru cikna tadahkan"




9 ulasan:

  1. Good luck cikna! saya nak blender tu jugak! hahaha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ,
      Alamak, jgn request ngan cikna tp requestla ngan shopback...😘

      Padam
  2. Wah bestnya
    Good luck cikna :*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg best klu dapat...
      TQ awak...😍

      Padam
  3. insya allah mudah2an cikna terpilih kelak...

    BalasPadam
  4. Ramai org buat entri pasal Shopback nilah..

    BalasPadam
  5. tp lambt kan dpt blik..ke amik ms brapa lama cikna

    BalasPadam
  6. best kan kalau dapat semua wishlist ni. hihihi

    Good luck Cikna :)

    BalasPadam
  7. hepi belated besday cikna :)

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...