cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Kongsi Resepi dapat iPhone dan wang tunai




Mesti ramai yang dah tau pasal letsmasak tapi ada juga yang  tak tau lagi kan. Ok, jom kita kenali apa itu letsmasak. Sebenarnya letsmasak ni diwujudkan pada penghujung tahun2014. 

LETS MASAK merupakan sebuah laman web komuniti yang unik di mana kita boleh mencari resepi serta menghantar resepi harian berserta gambar dengan mudah,menarik dan teratur. Nampak tak betapa bagusnya letsmasak ni sebab kita boleh menyumbang resipi, gambar, tips memasak anda sendiri dan teknik dengan masyarakat. 

Bukan itu sahaja, kalau ada yang nak share resepi-resepi sambil menjana pendapatan korang kena la register dulu tau  << KAT SINI YE >> . Sila percaya ada ahli di letsmasak yang dapat menjana pendapatan sebanyak 3angka dengan hanya berkongsi resepi.


Letsmasak & Hai blogger juga turut menganjur peraduan yang mana hadiah dia super duper menarik iaitu :-
Tempat pertama: iPhone 6 Plus 64Gb
Tempat kedua: Wang tunai RM500
Tempat ketiga: Wang tunai RM400
Tempat keempat: Wang tunai RM300
Tempat kelima: Wang tunai RM200

Langkah 1
Daftar dengan LetsMasak di http://letsmasak.com/register
Langkah 2
Anda perlu mencapai sekurang-kurangnya 50% progress sebelum hantar review anda. Sila rujuk gambar di bawah:-



Contest ini dianjurkan oleh Lets Masak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com"

14 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tq2, jom la join skli kot2 tuah b'pihak pd kita.....;-)

      Padam
  2. Balasan
    1. Nani suka memasak kan jom la share resepi kat sini....;-)

      Padam
  3. Balasan
    1. Jom share resepi kek2 wana kat sini.....;-)

      Padam
  4. apa maksud dia yang "Anda perlu mencapai sekurang-kurangnya 50% progress.." ??kita kena buat apa untuk capai 50 % tu??

    BalasPadam
  5. Rujuk gambar Progress 50, kalau nak mudah upload resepi bila dah diapprove automatik dapt 30% progress yang lg 20% tu upload gambar&cover akaun kita. Total progress 50%, harap2 membantu la ye....;-)

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Menarik jom join,huhuu......;-)

      Padam
  7. Menarik kat hadiah grand price tu hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg menarik, jom join.....;-)

      Padam
  8. kalau menang,bagi hadiah dengan saya ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh, boleh blah,hahaa......;.-)

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...