cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Resepi Popcorn Simple di LetsMasak.com

Pop Corn Simple

Hari ni happy sangat sebab resepi  RESEPI POPCORN SIMPLE by CIKNA & Tips Melembutkan Daging telah diterima oleh pihak LetsMasak. Sebelum ni 2@3 jugakla try hantar resepi tapi ditolak sebab gambar kabur kamera gue cap ayam aja. Jom la join GA Kongsi Resepi dapat IPhone&Wang tunai by LetsMasak.com&Hai blogger

PopCorn Maker
Nak lagi senang beli je ni.......

P/S : Cikna xpandai masak, sape yang pandai masak jom la share resepi korang kat sini  LetsMasak.com

16 ulasan:

  1. Best ni ...menarik..Macam nak join

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagus2....bila wana join Cikna pun kalah,huhuu.....πŸ˜†

      Padam
  2. Balasan
    1. NAK lettew, men sini utk anies ade je....... Cepat2, lmbt habits....πŸ˜†

      Padam
  3. cantiknya popcorn dia..hijau dan merah gitu..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kuning,merah sbnrnye ni.... Mngkn HP cikai tu yg nmpk lain.....πŸ˜€

      Padam
  4. wahhh dah kena upgrade kamera ni... tau tak Samsung Note 4 tu kamera dia sebaik DSLR malah lebih baik lagi... upgrade lah... tak rugi tau...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wow, agak2 bapela regenye tu, cikna kena menabung Dr skunk la kn.....

      Padam
  5. Balasan
    1. Cuba jgn xcuba, Cikna yg xpndi masak pun blh buat..,.☺

      Padam
  6. wahh warna warni gitu warna popcorn tu :)

    BalasPadam
  7. Colourful betul warna pop corn tu. Makan sambil lyn movie best jgk ni :-)

    BalasPadam
  8. saya ada try kaler pink tu tapi saya lagi suka yang biasa. hehehhe..

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...