cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Salah masuk tandas ke ni...?

   Salam sejahtera & salam 1 Malaysia.

   Kelmarin cikna&family berkesempatan membeli belah di tesco,bahau. Lepas shopping barang dapur haruslah kita isi perut pulak kan so kami ke food court je makanan&minuman kat sini ok-ok je tapi kami cari peniaga melayu je ye. Tak fahamla macamna pendatang boleh sediakan makanan&minuman kat sini.

    Lepas makan tiba-tiba cikna rasa nak memerut la pulak, abah&mummy terus ke kereta cikna lak terus ke toilet la,huhuu...(Panggilan alam mana boleh tangguhkn)

Apa yang korang fikir

 Elok je masuk cikna rasa lain macam je, kenapa mesti ade toilet lelaki elok je melekat kat sini, cikna keluar semula tengok lambang kat pintu, lambang 'girl' tapi kenapa ade benda alah ni... Sebelum ni tak pernah perasan pun kewujudan dia. 

Bila rasa was-was menguasai diri terus tak jadi memerut.

Tak pernah lagi tengok orang perempuan buang air kecil berdiri, adakah ianya khas untuk manusia dua alam so macamana dengan keselamatan kaum-kaum wanita. 

Kenapa mesti begini...?


12 ulasan:

  1. erkkkk menakutkan juga macamtu cikna

    BalasPadam
  2. hmm.. misteri sungguh.. hahaha

    BalasPadam
  3. heheheheh kot2 terslh boh dlm toilet pempuan jgk kot... tp klu akak pun mmg was2 n tak sanggup nk membuang... kot2 tgh membuang tu dgr sore laki

    BalasPadam
  4. adoiiii macam ni pun boleh ke. macam sangat menggalakkan pulak kan

    BalasPadam
  5. hahahaha...macam ni pun ada ye...ke salah letak lambang kat pintu...adoi la hai...tesco bahau kena alert pasal hal ni...

    BalasPadam
  6. Tersalah gantung gambar ke..? eemm..

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasa macam tu jugak rasanya la...

      Padam
  7. hrmmm... membahayakan kehormatan & keselamatan yg berjantina pompuan. mustahil plak pihak yg bertanggungjwb x prsn yg terlekat tu bentuk pomouan

    BalasPadam
  8. Ehhh??? Hahahaa..
    Xtau nk kata apa?? Ltk tndas perempuan bkn blh gna pom kan..kesilapan teknik agaknya..hehe

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...