cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Dove Hairfall Rescue



Alhamdulillah, masih ade CPUV yg sudi melekat kat blog Cikna. Terima kasih kepada pihak UNILEVER, NUFFNANG&pembaca blog ni(ada ke pembaca nya....???) CPUV kali ni berkenaan Dove Hairfall Rescue. Penyelamat untuk keguguran rambut.....;-)

Perasan tak iklan ni kat TV korang.....;-)

P/S : kalau ade nampak iklan ringan2 kan la jari korang utk klik ye, kita tgk offer yg ada......;-)

10 ulasan:

  1. Alhamdulillah dan tahniah

    BalasPadam
  2. tahniah.. bilaa nk dpt merasa cm tu..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq, merasa ape ye... CPUV @ rambut gugur(just joking) mungkin xlama g Aisyah, Cikna pun baru je dpt xsekencang yg lain......;-0

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...