cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Servis Kereta di Proton dan Berbuka di Amyra Tomyam

 Ok ni kisah smlmnye ye, pkl3 petang dh gerak keluar motif utama ialah g amik ubat abah kat Klinik Kesihatan Serting Hilir&servis kete kat Proton Servis, Bahau....
 Sampai kat Proton servis ni dlm pkl 3.45, kete ada la dlm 10biji, memandang pekerja dia ade yg berehat so  terpaksa menunggu dengan sabarnya, pkl 5.45(5.30 dh tutup ye) baru siap servis patah pinggang kak peah menunggu walaupun duduk dlm bilik yg b'aircond. Free service hanya 3 kali je, so utk servis ke-4 Cikna kena la bayar sendiri harga masih dlm kawalan. Yang bestnya kat sini uncle tu siap bg anggaran harga utk next servise(best kan) sng nak kumpul duit.
Cermat je abang ni wat keje......;-)
Siap ade govertment tax lagi,......;-/
Next servise Standby RM550 utk servis major....;-)

 Sementara menunggu waktu berbuka, Cikna & family g shopping2 sikit kat Pasaraya Upwell sbnrnye lebih kepada Window Shopping,hehee.... Dalam pkl 7.15, masuk Amyra Tomyam, bayaran hanya RM66.00 sahaja untuk 3 pinggan nasi putih, Ikan siakap 3 rasa, Kailan ikan masin, Air tembikai, Milo ais & Teh Ais(kurma free). Terasa berbaloi, sedap lak tu terutamanya kat tomyam sebab tomyam ni lain sikit dia masak guna air kelapa pandan siap ngan isi kelapa lagi.......;-)

                           
Luas, parking bnyk, de surau & toilet
Sedap & berbaloi...Ketam tu pun nak keluar dr sarangnye....;-)
Nak tempah call la K'Normah.....;-)

12 ulasan:

  1. Balasan
    1. Kat Bahau,N.9 Anies mehla dtg cuba....;-)

      baru rply td, sowi ye line xbrpe ok....

      Padam
  2. Assalammualaikum... cikna,

    hidangan dan menu2 yang menarik... sedap sesangat. Cuma jauh aje nak gi...

    mselim3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm..... InsyaAllah akan smpi suatu hari nanti, amin....;-)

      Padam
  3. sedapnya ikan siakap 3 rasa tu.. aishhh!!

    Entry Terbaru : Cara-cara membuat mc' flurry sendiri

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg sdp..... mc flurry pn sdp gak....;-)

      Padam
  4. upwell ... teringat segamat . lama dah tak jengok sejak thn 2000 ...

    BalasPadam
  5. Agak lma tu..... pergi segamat jgn lupa singgah sini......;-)

    BalasPadam
  6. Assalam...cikna number utk tmphan 2 xjelas la.. appreciate sgt kalau cikna dpt bg sbb sy nk cuba la berbuka kat sana .. bole ?? Mkasih cikna :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm, yg ni Cikna mkn kat depan Pasar Borong Bahau, No ni utk cawangan kat Kiara Square 012-6297122@013-239301 ni je yg dpt Cikna bantu Sham......;-)

      Padam
  7. sedapnye tomyam..my favourite food

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg sedap, mkn hari2 pn xpe ann......;-)

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...