cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Kes Hangat Peugeot CDM 25

  Wahh, hari ni kecoh pasal Peugeot CDM25(Cash Deposit Money), xpasal ade yg label wanita2 kat Kuantan ni GANGSTER ni lah yang di katakan kerana nila setitik rosak susu sebelanga.

                                                Sape salah sape betul, Korang nilai sendiri

P/S : Jgn pula ade yang amik buat no. ekor ye xelok.

12 ulasan:

  1. P/S : Jgn pula ade yang amik buat no. ekor ye xelok.

    Hikhikhik, Nakal sangat ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amaran keras kot Fadzi.....;-)

      Padam
  2. tak tahulah nak cakap apa. haish... bulan Ramadhan pula tu.

    BalasPadam
  3. mne cukup dua nombor untuk nombor ekor. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haa,kantoi... mane tau xcukup lg 2....

      mybe 2525,huhuu.......;-)

      Padam
  4. nampak sangat tak beradab dan memalukan jew

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la psl mybe dia ade mslh tp ok la dia pun dh minta maafkan....... atleast dia mengaku salah......;-)

      Padam
  5. Mungkin gara-gara datang bulan yang juga gak sembuh-sembuh setahun.... :D

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...