cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Sale Hebat Sempena 3rd Birthday Lazada

Salam sejahtera & salam 1 Malaysia...

Hai all, pe kabo sumenye... moga sihat la hendaknye, mana yang sihat tu alhamdulillah, mana yang sakit tu cepat-cepat dapatkan rawatan ye....

Lazada Malaysia
"KLIK BANNER"

Kalau buka je blog Cikna mesti korang perasan iklan ni kan. Untuk pengetahuan korang Lazada akan menyambut hari ulang tahunnye yang ke-3. . Sempena hari lahir tersebut Lazada akan bagi diskaun sehingga 93% kepada semua pelanggannye. Korang bayang kalau barang tu harga RM100.00 korang cuma perlu bayar RM7.00 je, berbaloi tu masa ni la nak shopping kaw-kaw sebelum GST...gaji pun dah dapatkan masa tu.... .. Cikna sendiri pun xsabar nak tunggu sale ni.....;-)

Sale ni akan diadakan selama 3hari bermula dari 24-26 Mac .  "FLASH SALE" pula akan diadakan setiap jam bermula pukul 9pagi. Segala urusniaga hebat adalah mengikut kategori. 


Bukan itu sahaja, selain dari diskaun best & super duper banyak tu lazada juga akan memberikan korang hadiah. Syarat dia pun cukup mudah korang cuma perlu bagitahu ape yang korang nak... dapatkan sekurang-kurangnya "20 like" kat facebook. 


Image result for lazada birthday
Baucer RM100  " klik sini "

Jom kita tengok, apa yang dah cikna targetkan.....:-
Salav Garment Steamer GS18-DJ Purple

Salav Garment Steamer GS18-DJ Purple

Sebelum RM 219.00
#Senang guna ni nak iron baju sambil baring pun boleh...;-)

Multifunctional Wardrobe Purple

Sebelum RM 189.00,
#Ringan boleh dibawa kemana-mana, xyah guna tenaga lelaki.....;-)
Lulugift Faux Crocodile Leather Bags Ivory Set (3 pcs) - White

Lulugift Faux Crocodile Leather Bags Ivory Set (3 pcs) - White

Sebelum RM 359.00
# Kalau shopping xbeli handbag bukan perempuan la namanya, murah lak tu.....;-)
Digital Wrist Blood Pressure Monitor & Heart Beat Meter

Digital Wrist Blood Pressure Monitor & Heart Beat Meter

Sebelum RM 229.00,
#NI utk abah, xyah g hospital ti cikna boleh tolong cek kan,huhuu.....;-)
Toshiba Fully Automatic Washing Machine AW-A750SM 6.5KG Lavender

Toshiba Fully Automatic Washing Machine AW-A750SM 6.5KG Lavender

Sebelum RM 899.00
# Untuk si dia, rumah awak xde mesin basuh lagikan.......???

P/S : Selamat bershopping & hati-hati memilih.....;-)

12 ulasan:

  1. Balasan
    1. So ape lagi nani, jom la kita b'shopping.......;-)

      Padam
  2. Balasan
    1. Tau xpe, warna tu yang menangkap sangat.......;-)

      Padam
  3. best nya..nak shopping sikit la..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jgn sikit, shopping la banyak,huhuu.....;-)

      Padam
  4. ada gaji pergi shopping..cuma jangan pulak berlebihan..takut membeli barang bukan keperluan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bila b'shopping ni selalunya akan melebihkan kehendak dari keperluan.......;-)

      Padam
  5. beli cikna beliiiiii...sblm gst niii ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, beli jgn beli......😏

      Padam
  6. Balasan
    1. Boleh lg no, CE guna app lazada.......😁

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...