cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Aleena Tudung Pelengkap Gaya Hijabista

  Salam sejahtera&salam 1Malaysia.
  
Para hijabista sila pakukan mata anda pada entri ini.

Semakin hari fesyen tudung mula mendapat sambutan hangat dari pihak pengeluar dan pihak pengguna. 
  Oleh yang demikian, Aleena Tudung kini tampil dengan gaya terkini dan rekaan lebih Segar bersama kolaborasi warna yang lebih ceria. Rekaan ini cukup versatile kerana boleh dipadan Dan digayakan dengan apa jua pilihan tanpa mengira sebarang majlis. 

Kini anda boleh menarik lafaz lega kerana kepelbagaian jenis rekaan dan corak tudung dapat memberikan kelebihan buat si pemakai dengan corak yang lebih segar seperti  bunga-bungaan, tribal dan aztec print yang cukup diminati oleh golongan wanita serta remaja.Ini pastinya membuatkan hidup anda lebih senang dengan proses "MIX & MATCH"

Antara koleksi rekaan Aleena Tudung yang sesuai dengan semua lapisan umur

Kemunculan jenama fesyen Muslimah Aleena telah mendapat liputan meluas di media dan Rekaan ini boleh dipadankan dengan hampir semua jenis pakaian seperti  baju kurung, jubah, jubah moden, kurung peplum, blouse muslimah, T'shirt.Pembelian kini lebih berbaloi kerana anda akan diberikan diskaun sehingga 20% untuk produk2 terpilih. Selamat membeli belah Untuk semua.

Chiffon Shawl with Exclusive Cyrstal adalah Pilihan bijak Untuk pengantin to be....bayangkan manik-manik kristal bertaburan di atas kepala anda...huarghhhh,Nak ulang kawin lagi.....!!!

19 ulasan:

  1. assalam cantiknya tudung2 tu boleh bergaya sakan...

    BalasPadam
  2. cantiknyaaaa..mesti makin lawa tgk if pkai

    BalasPadam
  3. Cantik juga coraknya, akak masih kekal ngan bawal je , shawl pernah pakai tapi asyik ke laut je bila dh petang hihi

    BalasPadam
  4. cantik design tudung.


    jemput singgah ke blogshop kami.
    kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
    kami turut menjual perfume original (tester & miniature).

    BalasPadam
  5. Macam macam tudung yang ada sekarang ni..cantik.gak alina tudung no

    BalasPadam
  6. Cantiknya tudung-tudung tu cikna...

    BalasPadam
  7. habis mata semua kena paku.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. siap paku leher ni macam citer puntianak la plak.. hehehe

      Padam
  8. Macam2stail tudung skrang nice:)

    BalasPadam
  9. Cantik dan mudah bila beli online kan.. sekarang smua mudah..

    BalasPadam
  10. cntik dan murah murah
    mmg terpaku mata menengoknya, kan

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...