cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Happy Anniversary

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia

    Alhamdulillah semalam kami menyambut 1st anniversary. Wahh,anniversary gitu....tgk orang lain duk sibuk wat n3 sambut anniversary siap g candle light dinner bagai Cikna pun teringin jugak nak macam tu tp sayang ni baru 1 month anniversary,huhuu.... 

"Ade ke org sambut anniversary for 1month."

    Tp sayang xdapat sambut pun sebab kami PJJ, bila salah sorang cuti je baru kami b'temu. So whatsappla yang menjadi penghubung silaturahim antara kami,cuma ucapan yang dapat diberikan.

Belanja sekeping gambo time nikah ritu

Biarlah orang kata kami gedik ke hape ke ade kami kisah sebab masa tunang ritu lagi kami dah sepakat nak sambut anniversary setiap bulan sebab kami xnak lupakan hari bersejarah kami maklumlah "Melayu Mudah Lupa"

Semoga ikatan yang terbina ini akan berkekalan hingga ke Jannah.
"SAYA SAYANG AWAK SELUAS LAUTAN JUGAK"

28 ulasan:

  1. dh aniversari tahniah..hensem suaminya cikna.

    BalasPadam
  2. Tahniah!!! Moga berbahagia smpi ke syurga aminnnn

    BalasPadam
  3. Tahniah, Cikna. Moga terus melakar memori2 indah :)

    BalasPadam
  4. Tahniah cikna. Smg kekal bahagia hingga ke jannah.

    BalasPadam
  5. eppy aaniversary ye... moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat

    BalasPadam
  6. Rasanya taknak ucap happy anniversary ni.Selamat pengantin baru cikna...
    Semoga bahagia kekal sampai ke Jannah.

    BalasPadam
  7. Happy Anniversary Cikna.. Moga kekal bahagia hingga kesyurga.. Amin

    BalasPadam
  8. Salam singgah petang cikna....selamat ulangtahun perkahwinan....semoga berbahqgia dan berkekalan hingga ke akhirat hayat...

    BalasPadam
  9. Happy anniversary je..semoga berkekalan

    BalasPadam
  10. happy annivesary cik na.. semoga kalian bahagia ya..aamiin

    BalasPadam
  11. salam Cikna.. kunjung balas trima kasih tggalkan jejak di blog saya.

    biarlah orang nak kata apa pun jaanji yang rase manis tu CIkna. semoga berbahagia hingga hunjung dunia aamiin

    BalasPadam
  12. baru lagi ni ... selamat pengantin baru la kot cikna :)

    BalasPadam
  13. tahniah... hepi anniversary...

    BalasPadam
  14. alhamdulillah..masih dlm mood honeymoon gittew..
    moga bkekalan sehingga hujung nyawa..amin

    BalasPadam
  15. kalo setiap bulan tu honeymoon namanyer., ammvoiii

    BalasPadam
  16. akak doakan jodoh Cikna hingga ke jannah....

    BalasPadam
  17. Assalam tuan/puan.sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy.menyambung rumah,pasang tile,silingkapur,wayaring,plumbing,table top,KC,porch keta,vinyl floor,wallpaper,landskap,kolam hiasan,grill,owning,dan keje civil lain nya. Terbuaka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,cheras,nilai,sepang,bndr sri putra,puchong,ampang ,dan kl. Hubungi sy amir d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298.terimakasih

    BalasPadam
  18. Assalam tuan/puan.sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy.menyambung rumah,pasang tile,silingkapur,wayaring,plumbing,table top,KC,porch keta,vinyl floor,wallpaper,landskap,kolam hiasan,grill,owning,dan keje civil lain nya. Terbuaka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,cheras,nilai,sepang,bndr sri putra,puchong,ampang ,dan kl. Hubungi sy amir d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298.terimakasih

    BalasPadam
  19. semoga berbahagia hingga akhirnya ...

    BalasPadam
  20. pengantin baru lagi ni.. tahniah

    BalasPadam
  21. pengantin baru lagi ni.. tahniah

    BalasPadam
  22. Happy anniversary cikna..:)

    BalasPadam
  23. tahniah..happy anniversary..

    BalasPadam
  24. Selamat pengantin baru yer Cikna ^-^

    BalasPadam
  25. Alahai...so sweet ~_^ Anniversary bulan pertama yerk? Akak dulu setahun anniversary pun dah lupa nak sambut. Keh3x.

    BalasPadam
  26. alahai so sweet...happy anniversary cikna

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...