cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

ABC peneman di kala kepanasan melanda........;-)

Panas betul sekarang ni kan, dalam pukul 2.45 td Cikna minta izin ngan GB nak kua kejap g beli ABC, Cendol kureng minat,huhuu. Kalau nak diikutkan kedai ABC tu depan sekolah ni je jalan kaki pun boleh sampai tapi Cikna sayangkan lemak ni so Cikna gunakanlah khidmat MR.EGO,hehee...
Terpaksa beli 2 utk GB sekali ni amik hati,huhuu.....;-)
RM1.50 perpcs,dah naik harga ni last year RM1.20perpcs

Ni la kedainye, dulu xde kerusi meja ni

Ni la sekolah Cikna dekatkan dgn kedai tu....

8 ulasan:

  1. Panas2 mcm ni minum abc. Sedapnyaaa cikna :O

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg sedap, sejuk je......;-)

      Padam
  2. panas2 kalau dapat pekena abc, mmg layan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg layan tp jgn amalkan selalu xelok tau........;-)

      Padam
  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fuhh ayat, kelas kau jah, awakmmgsweetgitu.......;-)

      Padam
  4. nyum..nyum.. mmg best minom dlm keadaan cuaca panas skang ni.. pergh... terbaek..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Segar je ann Zara tp xleh banyakla bahaya......

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...