cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Monday Blues

Hari ni xtau nape Cikna boleh jadi lemah sangat airmata ni xhenti2 nak keluar dari mata ni. Cikna sendiri xtau ape puncanya yan g Cikna rasa nak menangis je ni skunk ni. Nak g kerja b'genang airmata, naik scoot menitis airmata, masuk ofis melalak nasib baik orang xde.... Cikna sendiri xtau ape puncanya, korang pernah rasa x apa yg Cikna rasa ni.

Malam khamis lepas Abah sekali lagi kne operate, dah merabak kat jari sebelah pulak. Hari2 sblm g kerja Cikna bawa abah g cuci luka kat klinik doktor pun ckp luka abah dh nk sembuh, bab mkn mummy memang kawal.

Pagi sabtu lepas, rumah Cikna meriah sangat mana taknye 5biji kereta dari Perak&Penang sampai. Tok, Abang ngah sekeluarga, Acu sekeluarga, Maklang sekeluarga, Mak teh sekeluarga, Pakcik sekeluarga. 2hari berturut g melawat Abah. Pagi ni dlm pkl10 diorang bertolak time salam2 tu blh plak bergenang airmata dgr plak ucapan dr tok, mak2 sedara apalagi meraung la Cikna. Salam Abang ngah tgk dia pun nangis gak lagila laju airmata ni keluar(first time kot tgk dia nangis). Memandangkan diaorng lalu tol snwng, singgah la kejap kat Hospital Tuanku Ampuan Najihah, K.Pilah Cikna yakin sekali lagi diaorg akan nangis sbb mummy pun jnis cpt m'nangis.

InsyaAllah pagi rabu ni Abang long sekeluarga & Acu sekelurga dari penang lak sampai. Hrp2 masa tu Abah dah boleh keluar wad,Amin...

Lepas diaorg gerak, dalam pkl 10.30 Cikna masuk ofis semula suasana mmg sunyi giler... tak lama pastu datang 2orang budak nak mohon jwtn guru ganti, ble Cikna minta surat rasmi, resume, salinan2 yg disahkan semuanya xde time tu mood sayu trs mengelegak nak minta kerja tapi takde persediaan boleh pulak datang melenggang bawa badan je, siap tanya surat rasmi tu mcmne ye (surat rasmi pn xleh buat mcmne nak mengajar)... Sudahnye Cikna suh balik je.

P/S : N3 ni agak panjang cikit & b'terabur,huhuu..... Mood still sedih.........;-(

4 ulasan:

  1. semoga abah cikna cepat sembuh ya :)

    BalasPadam
  2. jangan sedih cikna.. doakan semoga abah cikna kembali sembuh..

    BalasPadam
  3. Tq & Amin, Mizz Aiza.........;-)

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...