cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Guru ganti

Hari ni sekolah terima satu lagi khabar gembira, mana tak gembiranya sorang lagi guru perempuan mengandung. Untuk tahun ni hampir separuh guru perempuan yang mengandung. Bermula dari hujung bulan 4 ni sorang demi sorang akan dijangka bersalin dan majoriti akan ambil cuti selama 3bulan makanya guru ganti juga akan diperlukan.

Gaji guru ganti akan dibayar melalui PPD. Gaji guru ganti skunk ni dah mahal tau, SPM je RM54**perhari tak macam masa Cikna jd guru ganti dulu cuma RM38**perhari.

Syarat2 memohon guru ganti:-
- Warganegara Malaysia
- Berkelulusan SPM sekurang-kurangnya 5credit
- Resume
- Salinan sijil2 yg tlh disahkan
* Perlu mengisi borang sekiranya memohon dari PPD


8 ulasan:

  1. dulu masa cuti sem, ada jugak kawan saya yg jadi guru ganti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cari duit poketkn, Pha Is xnak ke jd guru ganti,huhuu......;-)

      Padam
  2. kalau dekat seklah ee dulu jarang dapat cikgu ganti yang garang. semua lembut lembut je. hehehe.

    BalasPadam
  3. Sebab diaorg sedar diri kot ee, jadi cikgu ganti garang2 ti kne buang kerja lak kot......

    BalasPadam
  4. Does your blog have a contact page? I'm having problems locating it
    but, I'd like to shoot you an e-mail. I've got some creative ideas for your blog you might be interested
    in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over time.


    Feel free to visit my web blog; Beats By Dre Outlet

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macamne leh lps, xpaham.....???

      Padam
  5. Kalau jadi guru ganti mesti ada akaun KWSP ke? Sbb saya still student U,kalau nak ambil gaji kena ada ke akaun tu? Jadi cikgu ganti wktu cuti sem.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti pihak sekolah akn uruskn gaji t'msk KWSP, awak just sediakn dokumen2 yg perlu je k....;-)

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...