cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Dia yg meletop,tahniah

Seperti yg telah Cikna janjikan sebelum ni, inilah pemenang utk pengomen tegar sepanjang blog ini diwujudkan.....

Memandangkan hadiah ni sempena hari guru so hadiah dia mestilah berkisar pendidikan.....
tahniah Pha Is ti send detail kat 'cikna136@gmail.com'

InsyaAllah ade rezeki lebih Cikna buat lagi, so korang kena cantas Pha Is.....;-)

pic kabur faktor hp xb'kualiti....


14 ulasan:

  1. wahh.. tahniah ye mr pha is :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xlama lg nama Anizz lak yg naik....;-)

      Padam
  2. hehehe Tahniah Pha is ..
    Mmg rajin komen la nie ...

    BalasPadam
  3. tahniah semua. jenuh la nak kejar semua

    BalasPadam
    Balasan
    1. xsusahla, sikit2 lama2 jd bukit......;-)

      Padam
    2. sikit-sikit lama-lama jadi bukit. kena guna turbo plus nitro baru leh kejar ni

      Padam
  4. tak boleh la Cikna pon duduk dalam top commentor hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cikna pun nak gak glamour tapi Pha Is ttp top list, xlama g aRz MoHa pun leh jdi top list gak....;-)

      Padam
  5. okay.. dah hantar detail kat emial tu..
    thanks..

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...