cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Saham Bank Rakyat

Alhamdulillah dividen utk tahun 2013 telah dikreditkan sebanyak 15%. Ingatkan xdibayar tau dividen ni sebab Cikna join xsampai setahun kiranya xmatang lagi la kan so pagi ni buka je surat rupanya dividen dh dikreditkan mengikut bulan(lepas la duit minyak nk ke KL). Apalagi cek la guna iRakyat, yess..mmg dh masuk la.......;-)

 Saham ni dibuka secara rahsia tau, untuk pelaburan minimum RM500. Sekiranya ingin menambah pelaburan kena isi borang dulu then hantar ke HQ(cikna syorkan dh buat pelaburan trs minta borang penambahan saham coz waiting list mmg sengit). 

 RM500-15%=RM75, RM10000-15%=RM1500, bagi Cikna memang berbaloi berbanding ASB 5.8% sebab cikna pun ade akaun ASB.......;-)

Start join & balance

Jumlah yg telah dikreditkan 

Bermula 2012, pembayaran dividen akan dikreditkan terus ke akaun simpanan Bank Rakyat. Bagi sesiapa yg tiada akaun bersama Bank Rakyat anda perlu ke berkunjung ke cawangan bank dengan membawa Mykad bersama salinan dan bayaran minimum RM10 sahaja. 

19 ulasan:

  1. alhamdulilla. ~ cikmisi blom ada lagi bank rakyat. hohoo

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masih belum terlambat, Cikmisi........;-)

      Padam
  2. semalam fifi nak buat akaun kat Bank Rakyat gak tapi mom tak izinkan :/ die suh pi Hong Leong Bank je :C

    BalasPadam
  3. Salam Cikna!!!
    Saham yang CikNa maksudkan ni saham apa eik? Saya baru nak berjinak dgn Saham, tapi belum ada ilmu ni.. Share sikit Cik Na.. Please.....

    Jom baca sini: Meh Ketawa Ramai2!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm Opie,
      Ni saham bank rakyat, terbuka utk rakyat malaysia yg berumur 18 thn ke atas.........;-)

      Padam
  4. Tahniah .. takde lagi akaun bank rakyat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq, pd Cikna nk buka akaun bank rakyat lg menjimatkan......;-)

      Padam
  5. oowh.. nice share.. ada akaund bank rakyat.. tapi dah lama x aktif..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq, lma xaktif ti msk akaun Bank Negara......;-)

      Padam
  6. Terima kasih..perkongsian yang menarik

    BalasPadam
  7. wahhh cikna kaya la lepas ni... boleh belanja follower makan2... hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah, amin..... blnja gula2 sowang sebijik lepas kot ni.....;-)

      Padam
  8. 안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
    twinscraftlife.blogspot.com

    BalasPadam
  9. Memang menarik... boleh tambah pelaburan lepas ni :)

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...