cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Senarai nama peserta & pemenang 1st simple giveaway by cikna136

Senarai 41orang peserta yang jujur, terima kasih semuanya......;-)

Senarai nama pemenang. 
Ni lah 5orang yang bertuah,bg yg xterpilih jgn b'kecil hati. InsyaAllah andai ade kelapangan & rezeki Cikna akan anjurkan Giveaway mcm ni lagi. 

Untuk nama Nazirah, abah Cikna yg cabut, Amirah lak mummy Cikna yg cabut selebihnye Cikna yg cabut, hehee.... 

Cikna dh contact pemenang, klu ade yg terlepas pandang sila berikan nama&alamat korang kat email Cikna ye...(cikna136@gmail.com)

TERIMA KASIH SEMUANYA

18 ulasan:

  1. Balasan
    1. Wslm, sama2&terima kasih kerana sudi join GA newbiess ni......;-)

      Tahniah,nanti email nama&alamat ye

      Padam
  2. alhamdulillah terima kasih
    saya dah email nama dan alamat

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq too, GA dh dipos ye...;-)

      Padam
  3. alaa xmenang..huhu.. thniah pd yg menang.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. jgn sedih2 ti klu ade kelapangan & rezeki Cikna wat lagi ye....;-)

      Padam
  4. tahniah kpd pemenang . follow sini (199)

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ, Done follow back.....;-)

      Padam
  5. tahnaih buat pemenang.. x klear la nak baca nama2 tu.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. gna hp biasa je ni sbb tu la xclear kot, ce bg DSLR,hehee.....;-)

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...