cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Abah dah boleh keluar

Tengahari semalam time otw nak melawat abah, Mummy call bgtau Abah dh boleh keluar Cikna pn apalagi pecutla laju cikit(excited gtu)
Sampai2 je g amik surat discharge then kena turun kat kaunter bayaran&amik ubat baru leh kua. Alhamdulillah, sepanjang perjalanan Abah senyum je.
Terima kasih kepada doktor, nurse2, jiran2 yg sudi dtg melawat,member2 ofis & member2 blog(walaupun xpernah jumpa korang mmg best)
Pak mad ni kategori OKU tapi dia friendly. Kreatifkan, selalunya dia jual RM3 perpcs tapi untuk Abah free je member la katakan.......;-)

6 ulasan:

  1. alhamdulillah.. abah sakit apa ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah zara lega rasanya, K.M tapi nasib baik jenis kering peluang sembuh lagi cepat berbanding yg luka jenis berbau.

      Padam
  2. alhamdulillah..dah blh keluar. kreatif lak pakcik tu. baiknye hati dia. moga dimurahkan rezekinya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah lega rasanye, yup mmg kreatif Cikna yg normal ni pn xleh nk,hehee... Amin

      Padam
  3. bagus la.. smoga dapat kembali seperti sediakala..

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...