cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Pencarian Bloglist Bulan March by Nur Atirah

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist  bagi setiap bulan . 

Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.

1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March'
2. Copy coding entry dan paste .
3. Submit dibahagian komen okeyy .

Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .

16 ulasan:

  1. salam . tira singgah follow sini . thanks sudi join :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm, most wlcme & TQ too...........;-)

      Padam
  2. gudluck! ct pun dari segmen yang sama! dah follow awak jugak.. =)
    follow sini jugak ok!
    http://the-red-heart.blogspot.com/2014/02/pencarian-bloglist-bulan-march.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ ct, ti Cikna refollow ye....;-)

      Padam
  3. singgah follow cikna..dari segmen yang sama.. :'D

    www.akugadishijabista.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq & slmt b'segmen jga untuk Aisyah.....;-)

      Padam
  4. Salam 1malaysia......wish you all the best.
    http://kenny977.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Salam 1m'sia &all d best to u too.. ti Cikna refollow kembali ye......;-)

    BalasPadam
  6. salam ..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    wish you all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm & all d best to u too.......;-)

      Padam
  7. salam ..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    wish you all the best.
    dah follow awak jugak..
    follow sini jugak ok!
    http://datokhalilst.blogspot.com/2014/02/assalamualaikum.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm n TQ.....
      Cikna Done refollow Khalil.......;-)

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...