cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

MR. DIY cawangan Bahau, Negeri Sembilan


Ni la antara tempat yang Cikna suka g iaitu MR. DIY  terletak di dalam Bangunan Kiara Square, Bahau.

MR. DIY ni dibuka pada tahun 2013. Waktu pembukaan rasmi ritu sesape yang berbelanja RM60 keatas leh dapat payung warna-warni yang besar tu(retail dalam RM20).

Actually MR. DIY ni de 2 tingkat tau.
Kalau nak cari barang hardware, accessori bilik mandi, rak kasut DIY, almari DIY  sila ke tingkat 2 ye.
Ke tingkat 3 kalau nak cari alatan sekolah, hiasan rumah, alatan memasak sumenya ade kat sini tapi barang dapur xde la ye.
Cikna ni, asal masuk je kat sini mesti ade barang yg nak dibeli mana taknye barang2 yang ade kat MR. DIY ni memang best, cantik, kreatif & murah lak tu. 

Cakap banyak tak guna jom kita tengok antara gambar2 yang sempat Cikna amik(xbanyak sbb kjr masa dlm masa yg sama nk shopping gak,huhuu.........;-)

A = Pintu masuk MR. DIY di tingkat 3
B = Sudut bahan DIY, Sticker, wallpaper roll serendah RM1.80, Phone Accessori, Sampul surat, Kad ucapan
C = Beg2 kertas yang cantik harga dr RM0.90 ke atas, paper crepe RM0.90, Tissue Sweet paper 10pcs RM 1.90, Paper box dari RM2.90perpcs.
D = "If Broken Consider Sold" (majoriti Pasaraya@kedai2 akan papar notis macamni, Banyak lugi lo)

A = Ce teka berapa harga 1pcs hole cake mould 12 hole ni.....???
B = Ni la jwpnnye RM7.50 murahkan dah la tebal, kalau reti wat kek mmg rembat ni.........;-)
C = Antibacterial Knife hanya RM3.90(Harusla Cikna grab 1 tp cnfse nak pilih mne tp yg red roses pun cantik gak)
D = Sesi pembayaran (cashier ni malu xbagi amik pic,hahaa)

A : Koleksi2 jam dinding yang sangat awesome, gorgestszzz & kreatif(leh wat jam sndri MR. DIY la katakan)
B : Harga murah RM13.90je besar lak tu.(nak grab 1 tp umah dh pnh ngan jam)
C : Play Tent yang hanya RM49.90, cikna pernah tgk kat FB harga dlm RM70termasuk pos

13 item yang dibeli dengan hanya berharga RM38.40 sahaja..............;-)

8 ulasan:

  1. Akak pun suka sangat cari brg2 kelengkapan rumah kat Mr.DIY. Harga pun berpatutan. Kalo dah masuk situ rasa macam2 nak beli..hihi

    BalasPadam
  2. Bagi 1jam pun xcukupkan sis........;-)

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Selera kita sama Dill......
      .;-)

      Padam
  4. Aduiii..13 item kecik mcm tu rm38+...lebih baik beli kedai rm 2...😄

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dik, masa cikna buat n3 ni tahun2014 le masa ni kedai RM2,eco shop, supersave tu xwujud lg...

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. hi awak nak tanya dekat diy bahau ada jual steamer iron dgn lampu hiasan bilik ke?

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...