cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Segmen : Paly cari Bloglist Mac 2014


Blog Paly akan memilih 15 blog rakan blogger melalui random.org dan mereka yang bertuah, akan dimasukkan dalam bloglist Mac 2014. Syarat-syarat simple macam selalu, boleh tekan gambar atas kalau nak join. Selamat bersegmen ! :)

20 ulasan:

  1. Kadang2 tak faham juga kenapa setiap bulan dorang kena cari bloglist?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom la join.......;-)

      Padam
    2. bloglist boleh bantu SEO blog kita :p selamat bersegmen cikna :)

      Padam
    3. Setuju 100%, Tq & slmt b'segmen jgk.....;-)

      Padam
  2. Balasan
    1. TQ Mizz Aiza, Cikna mng utk bloglist,hehee......;-)

      Padam
  3. Datang cari minum petang kat sini melalui Segmen: Paly cari Bloglist Mac 2014

    http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-paly-cari-bloglist-mac-2014.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meh blnje Teh O & slmt b'segmen.......;-)

      Padam
  4. Balasan
    1. Tq &slmt b'segmen juga Sya Mimie.....;-)

      Padam
  5. semoga belog cikna terpilih ;)

    BalasPadam
  6. singgah dari segmen yg sama...tahniah sbb tepilih sbg bloglist Paly ;) saya juga, hehehehe..

    http://thequeenoffadli.blogspot.com/2014/02/segmen-paly-cari-bloglist-mac-2014.html

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Tq Zara, bila terpilih ni semangat lak rasanye.......;-)

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...