cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Menyesal ke Courts mammoth


 Motif keluar hari ni nak cari almari baju, mummy bising baju banyak almari kecik(pdhal dh ade 4almari, okehh)... ok fine mummy, jom kita ke bahau klu berkenan kita beli terus. 
Rasanya semua kedai yang ada jual perabot kami masuk, usha2 dulu mana yg berkenan corak, gaya, kualiti & harga memang kena ambil kira ok...'
Lokasi kami yang terakhir ialah COURTS MAMMOTH CAWANGAN BAHAU,NEGERI SEMBILAN. Mula2 mummy mmg xberkenan g sini tapi Cikna bawa juga nak bagi puas hati la kononnye,huhuu... Parking seberang jalan, bila pekerja2 ni nampak kitaorang macam menghala ke pintu utama terus diaorang bukakn pintu, berbaris semua pekerja siap dengan senyuman manis tahap petala langit... Family Cikna di serve dgn layanan yg ok la, kami di bawa ke tingkat atas dimana letaknye set bilik tidur. Pilihan mmg xbanyak ade 3 set je. Sungguh kecewa kitaorang pun turun, memandangkan kitaorg xbeli kat situ sepanjang perjalanan tiada lagi senyuman manis dari pekerja2 yg serve family Cikna pn dh m'hilangkan diri, pdhal awal2 lg mummy dh bgtau nk tgk2 dulu. Hallo, kalau masuk mmg WAJIB ke beli barang kat situ padanla xde customer. Sepanjang kitaorang kat situ langsung xde customer yg menjengah,
Pleaselah, cara bekerja macamtu.....!!! 

35 ulasan:

  1. Humm agak tak berkenan la kalau jadi cam ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Menyesal tahap gila babas dah ni,mmg xkn ke sana dh....;-)

      Padam
  2. kite dari dulu memang tak suka courts mammoth ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semua courts mammoth sama ke Aniesa, kini & selamanya xmo g courts mommoth dh, kami boikot.....!!!

      Padam
  3. tak patutla macam tu...kalau layan baik, orang pun senang hati walaupun tak membeli...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tau xpe, tp bila jd camni mmg xkan la jejakkan kaki kat situ dh...'

      Padam
  4. dorang nak kejar sales raya lettew~ -___-''

    BalasPadam
    Balasan
    1. mengharap komisen, klu cmni caranye mmg xde la jwbnye....'

      Padam
  5. Cikna orang mana? Bahau? Kiera orang serting haa. Jumpe pon blogger yang dekat temnpat tinggal dgn kiera. huhuhu.
    Apapun, court maut ni memang sangat kejam.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dirahsiakan(budget artis nieyhh)... Berjiranla kita Kiera, sng2 leh hangou,huhuu...
      Nk menempah maut jom ke sana.....;-)

      Padam
  6. kalo dulu keje kat atas court memot..memang kosong gak..sy pon x minat beli kat situ..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah, rupanya ramai yg xb'minat dgn courts mammoth tp iklan juta2 gitu.....

      Padam
  7. Kita sebagai pembeli memang tak suka la layanan macam ni...tak ikhlas tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la psl, lyn'an baik customer pun suka hati....;-)

      Padam
  8. la.. sampai macam tu sekali.. saya x pernah lagi jejak kaki kat sana.. nmpak benor x ikhlasnya tu.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mngkn xsemua courts cmtu kot Pha Is

      Padam
    2. entahlah.. kita sangka baik je la.. heehe...

      Padam
    3. Yup, bersangka baik lg elok.....;-)

      Padam
  9. Hmm.. komplen or viralkan je.. kita ada kuasa.

    BalasPadam
  10. nasib baik cikna tak beli barang kat situ..sebenarnya court mamoth nie tak ramai orang pergi sebab barang yang dijual tak berkualiti..sfamily sy dulu jer dah terkena 3 kali lepas beli barang cour mammoth...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  11. Owh sudah hilang senyum yer kalau tak beli... Cikna kena cari kedai perabot yang fully perabot jer baru puas menjamu mata. Mesti ada yang berkenan ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju... blh twr menawar&free pengangkutan lagi...;-)

      Padam
  12. igt kn kt sini je staf mcm tu tmpt lain pn sm jg..mmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Serius,kat sna pn cmtu... teruk2

      Padam
  13. Balasan
    1. Tp xelok la cara bekerja macamtu.....;-(

      Padam
  14. kakak sy bli brg kt courts okay je. tade mslh yg tmbul.
    knapa org lain ada isu ngan courts? ke tak bayar ke mcm mana?

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg aku tau courts akan cari org yg dh lama tak bayar. dlm 6-12 bulan mcm tu.
      baru dia akan call takpon suruh debt collector call customer yg tak bayar. so baik bayar je ikot time kalau dh sign bli ngan courts. senang. takyah gaduh2.

      Padam
  15. even brg kt courts murah, tak semestinya tak berkualiti. aku beli sofa dah 3 tahun elok je pakai takde rosak patah semua. lg satu kalau bayar ontime ansuran, dpt diskaun. aku siap dpt offer bli brg lain dgn harga yg lg murah dr courts. janji jgn miss bayar.

    BalasPadam
  16. kalau rosak p bli yg baru. hahaha. la ni pon courts duk buat sales. brg2 duk juai separuh rege ja. big brand sale smpena merdeka. ambik plan flexihome yg baru.

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh. ada ku tgk iklan dlm paper. bli brg kt courts scara pakej kan. mcm beli set bliki tdur campur meja mkn skali kan. jimat jugak kalau beli pakej trus mcm tu

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...