cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Percuma payung limited edition dari PETRONAS

Sekiranya anda memiliki Kad Mesra Petronas kini anda berpeluang untuk memiliki sekaki payung limited edition secara percuma dari PETRONAS.
*Terma & Syarat
- Tarikh pengumpulan cop dari 21/7/2014 - 15/9/2014
- Setiap pembelian RM20 di dalam satu resit anda akan menerima 1 cop.
- Dikecualikan untuk tambah nilai TnG, perkhidmatam e-Pay, diesel, minyak pelincir & barang kawalan seperti gula, minyak masak.
P/S : Payung dia cantik ooo...!

16 ulasan:

  1. dengar kata dah nak hbs stok dia..?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena cepat2 la kumpul ni.....;-)

      Padam
  2. Balasan
    1. LE ni Zack, cepat2 sblm t'lmbt....;-)

      Padam
  3. sy ada kumpul jg


    p/s cikna, syarat GA tu belom ckp la...nnt check ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak payun g LE jgk ke anies....;-)

      yg mne ye anies, address Cikna dh send by email...

      Padam
  4. oo..igt beli apa2 je dpt terus..hehe..salah faham rupanya..kena kumpul cop...tq info

    BalasPadam
    Balasan
    1. pembelian RM20 dpt 1cop, kne kumpul 10cop baru leh tebus...;-)

      Padam
  5. Tu la psl, hrp2 blhla dpt 1....;-)

    BalasPadam
  6. mcm cibai punya promotion... kalau tak mampu nak sediakan payung tak payah lah berdegar wat promotioon... dkt aku ada 3 kopun fulll tapi tak leh nak redem... stock habis... mangkok tul lah petronas ni....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wow, 3kupon full..Cikna baru 3cop,huhuu..... Dah try buat aduan kat Syarikat Petronas, kot2 ade solution lain ke...'

      Padam
  7. Balasan
    1. Memang cantik tp banyak stesen yg dh hbis stok...;-(

      Padam
  8. N dah ada satu :).. tapi susah nak tebus sebab asyik takder stok aje.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bnyk stesen yg dh xde stok, sdhnye mls nk kmpl cop dh.... skunk ni Cikna xnak guna petronas beralih ke bhp lak....;-)



      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...