cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Untunglah di zaman teknologi

Salam sejahtera semuanya...
Buka tv pagi ni terasa pelik je, pagi td tgk rancangan selamat pagi malaysia, tengahari pulak tengok rancangan wanita hari ini semuanya wish 'happy deepavali' pada hari esok... aikk,bkn ke deepavali hari khamis(23/10/2014)
Dalam pkl3,jiran dtg hntr buah betik smbl sembang2 tu mummy bgtau esok nk kne g hospital abah ade temu janji dgn pakar. Kak esokkan deepavali ade ke doktornye,kalendar salah tu... Ha,macamne kalendar boleh salah Dengar je kenyataan tu trs Cikna call hospital jempol (06-4592000) Atas sebab kesilapan teknikal tarikh postpone ke minggu depan. Untungkan kat zaman teknologi ni kalau x letih je cikna sok g

16 ulasan:

  1. Betul tu. Tarik dah berubah tak ikut kalendar tahun ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lah..blh slh plk kn.
      Hehe..
      Tapi, ok juga cuti rabu.

      Padam
    2. Tp mcm m'yusahkn la plak...'

      Padam
    3. Rini saya salah bawak asben appointment spital.
      Rupanya esok.

      Padam
    4. Hehee, klu yg tu slh sndri la jwbnye...^_^

      Padam
  2. Balasan
    1. Kesilapan yg x d sengajakan....'

      Padam
  3. salam cikna..

    saya nak bagitau yang hadiah GA tu dah sampai kemarin..thanx banyak ya..saya suka!!! ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm,
      Alhamdulillah, awak suka Cikna lg suka&most wlcme.....>_<

      Padam
  4. Sepatutnya memang hari Khamis tapi india india tu nak hari Rabu -.-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aikk,blh pulak… klu mcmtu Cikna nk smbt hri rya tiap2 hri la...^_^

      Padam
  5. Haha....yelah kan cik Na mmg senang sungguh hidup dlm zaman moden ni....cepat jer berita tersebar....kalau tidak ke Jempol lew kita gamaknya hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la psl, mmg mudah&cepat je skunk ni klu x sia2 je g sana tp klu duit minyak blh claim Cikna ok je...;-)

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...