cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Zurich Insurance Contast

CAMPAIGN
BLOG
START DATE
STATUS
Proton PCC
Ciknanye Belog
26 Sep 2014
On Going
SUNSILK Silhouette
Ciknanye Belog
01 Oct 2014
On Going
RHB Now - Let's Transact ...
Ciknanye Belog
01 Oct 2014
On Going
SUNSILK Silhouette
Ciknanye Belog
01 Oct 2014
On Going
Sime Darby LPGA 2014 (PC)
Ciknanye Belog
09 Oct 2014
On Going
Sime Darby LPGA 2014 (PC)
Ciknanye Belog
09 Oct 2014
On Going
LAMIDO Digital Campaign
Ciknanye Belog
10 Oct 2014
On Going
Zurich Insurance Contest ...
Ciknanye Belog
11 Oct 2014
On Going
Zurich Insurance Contest ...
Ciknanye Belog
11 Oct 2014
On Going

Alhamdulillah, CPUV ke-14 sudi bertandang ke sini. Iklan berkenaan Zurich Insurance Contest, sesape yang nampak iklan ni silakan la klik ti boleh join contest....;-)

13 ulasan:

  1. tahniah..xnmpk iklan ni, xpat nk klik..huhu

    BalasPadam
  2. saya punya zurich ni dok kosong je

    BalasPadam
  3. rezeki tuu..blogwalking sini + membalas kunjungan..hiiiiiii

    BalasPadam
  4. Tahniah CikNa..murah rezeki bulan ni :)

    BalasPadam
  5. wahh banyak2. kasik sikit, hihi

    BalasPadam
  6. Nanti try tengok contest apa ke bendanya...

    BalasPadam
  7. numpang komen aja, ingin kenal

    BalasPadam
  8. Wah wahh, banyak juga tu =) Selamat menaikkan earning yaa hehe

    BalasPadam
  9. wah bestnye cik na..camne tu nak buat...?

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...