cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang bermula pada jam 9.30 pagi 9 Oktober 2014 hingga 11.59 malam 28 Oktober 2014.Sepuluh blogger bertuah akan dipilih untuk memenangi Template Eksklusif untuk Bloglist dari cikkumbang.

Semua blogger dijemput untuk menyertai Giveaway ini sambil berkenalan sesama blogger.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow Blog Sponsor
CikKumbangAzhafizahSyiraLokmanDayangDeno

2. Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish.

5. Make sure korang tinggalkan link entri di ruangan komen INI & nyatakan Bulan Kelahiran korang untuk memudahkan Cik Kumbang letak di Bloglist mengikut Bulan Kelahiran plus boleh wish birthday nanti (x__X)

TARIKH TAMAT: 28 Oktober 2014

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

Good luck!
Bulan Kelahiran : Jun

13 ulasan:

  1. Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah sini dari segmen yang sama.

    BalasPadam
  2. Eh rajin juga kau ni join contest dan segmen eh? xD

    BalasPadam
  3. Terima kasih admin...adapun contest yang open lagi...takpe sehari lagi tarikh tutup..at least cubalah..

    BalasPadam
  4. Puas tak tido le malam ni..nak mengerjakan contest ni..hehe

    BalasPadam
  5. CikNa mesti banyak dah menang contest mcm ni kan?? Kalau ada lebihan HP tu, buatlah Giveaway contest mcm ni ye...

    BalasPadam
  6. good luck :) http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum...
    Ayah Rie datang singgah dari segmen yang sama..good luck n all da best...jom singgah blog Ayah Rie baca Entry Lain....^_^

    http://ayienawi.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum.
    Terima kasih kerana sudi join dan support Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang.

    Selamat ber'BLOGWALKING dan BERKENALAN dengan peserta segmen yang lain.

    Senarai peserta akan di update di link berikut berdasarkan bulan kelahiran masing-masing.

    >> http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-giveaway-2014-belog-cik.html

    Jika nama anda tiada dalam senarai sila check semula syarat-syarat penyertaan.

    Terima Kasih :)
    Happy Blogging (^__^)

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...