cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Samsung Galaxy Note 3 Untuk Dimenangi

Salam sejahtera semua, dah mkn tenghari belum...???
Bagi pemegang kad BonusLink yang menerima poskad, Hanya dengan SMS ke dan menang sebelum 31 oktober 2014 anda layak untuk memenangi sebuah Samsung Galaxy Note3 bagi 5 pemenang & 1000 mata ganjaran bonuslink untuk 200 pemenang.
Langkah pertama jawab soalan apakah slogan BonusLink, sms penyertaan beserta no.kad dan jawapan yg betul.
    *** contoh sms ***
BL<jarak>16 DIGIT NOMBOR KAD BONUSLINK<jarak>A,B@C
Pemenang akan diumumkan pada 14/11/2014 di laman web http://www.bonuslink.com.my

P/S : Good luck&all d best, jawapan pun diberi tu......^_^

45 ulasan:

  1. Alhamdulillah...dah send dah...moga2 ada rezeki...aamiin

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ade 5 tu hrp2 la melekat 1,hehee....^_^

      Padam
    2. Siapa2 yang Menang tu?

      Padam
  2. wah..siapa kah yang bertuah nanti ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harap2 kita la yg b'tuah tu,hehee...>_<

      Padam
  3. Bukan rezekilah okje sebb tk dapat poskad pun....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jgn risau mybe dia jmpt utk utk hadiah lain plak k...^_^

      Padam
  4. Oooo pada yang dapat poskad saja...:D
    Salam perkenalan dari saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam ulhwah jga... yup,yg xdpt mngkn ade hadiah yg lain plak.... wait&see k...>_<

      Padam
  5. Dah lebih 10 000 point dah dalam Bonuslink...nape tak dapat surat atau sms utk contest ni ye??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jgn risau,mngkn nnti dia akn hntr poskad utk hadiah yg lain plak....^_^

      Padam
  6. Balasan
    1. Klu ckp syarat leh msuk kot... tryla kot mng sape tau kn..>_<

      Padam
  7. Ala syarat2nye, mcm nasib je sape pemenangnye nanti...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pemenang tgk pda jwpn yg btl&nasib jugak kot...

      Padam
  8. Takpelah takde rezeki kita..anyway thanks admin..semoga awak berjaya menjadi salah seorang pemenang bertuah tu ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jgn risau ade tu nanti, btw tq ye memandangkn tarikh tu lmbt g Cikna pun xbuat lg,huhuu....^_^

      Padam
  9. Balasan
    1. Jom mohon kad bonuslink skunk jgk....;-)

      Padam
  10. wah menarik, rezeki sapalh nnti yer

    BalasPadam
  11. selamat berjuang ye pada yang join contest tu :)

    BalasPadam
  12. bestnyaa tapi xde kad bonuslink

    BalasPadam
  13. Bonus link cardholder.
    Tapi, nak buat slogan memang x pandai lah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xperlu cipta slogan rasanye, sowi klu t'lps pandang...^_^

      Padam
  14. Good luck... note 3 memang best :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq, lg best klu cikna yg mngkn....>_<

      Padam
  15. TAHNIAH!!!

    gud luck ye..tak lama lagi tu... insyaallah ada rezeki kamu....

    salam kenal dan salam ukhwah semua bloggers hebat ni....

    saya mommylina bersiaran dan berkenalan semua...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam ukhwah jga, tq sbb sudi ke sini...;-)

      Padam
  16. Bestnya dapat handphone free nii. ;)

    BalasPadam
  17. Balasan
    1. Hehee, klu mng mmg bonus la....>_<

      Padam
  18. Hu...hu...hu...aku dapat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah tau ke Siapa yg menang

      Padam
    2. Cmner nk check dpt atw x yer..plez share

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...