cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Bilik anak dara diceroboh

Salam sejahtera& salam 1 malaysia..

Gerun tak baca tajuk n3 Cikna. Perkara ni baru je berlaku dalam 2hari lepas.

Sebenarnye mummy ade panggil tukang kayu utk betulkan syiling yg pecah gara2 seekor kucing. Nasib baik kucing tu xjatuh atas muka Cikna sebab Cikna tgh baring2 sambil baca novel kat sofa bed.

Alang2 panggil tukang utk betulkn syiling yg sekeping tu Cikna pun suggest dekat mummy&abah nk bilik air kat dalam bilik tidur(privacy giler kot)

Mummy&abah bagi kebenaran tapi dengan syarat semua barang dengan upah Cikna yg kena tanggung sendiri,huwaaa...habieh gaji den 2bln dh la brng binaan mahal skunk ni,tp demi bilik air tu Cikna rela berkorban,huhuu...;-)

Segala macam baju, seluar dll terpaksa la kena angkut kat bilik sebelah, so selagi xsiap kat situ la tempat Cikna beradu...>_<

P/S : Jom kita b'blogwalking bg m'eratkan tali silaturrahim...;-)

13 ulasan:

  1. lepas ni best la ada bilik air sendiri dalam bilik.:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lbih privacy la kononnye, huhuu....;-)

      Padam
  2. uish bahaya juga siling berlubang camtu.. tapi yg bestnya.. lepas ni bole dapat bilik air sendiri.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takut mcm2 lak binatang yg lalu ctu... aah,best sngt...^_^

      Padam
  3. Pecah dah silingnya.
    Habis duit nak betoikan.

    BalasPadam
  4. Susah juga kalau syiling rosak,alhamdulillah dapat bilik air baru

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tkut mcm2 lak yg jdi ti, bilik air tu mmg dh lma aim...;-)

      Padam
  5. Ya Allah baca tajuk tadi ingatkan benda lain. Sekali kucing da. Ahahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kecoh jgk la masa tu tp kucing tu licik blh plak dia t'lepas...'

      Padam
  6. time cuti tak keluar bilik dah jwb nyer. kecuali time makan. hehehe...

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...