cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Konsert Gegar Vaganza V/S Mentor Legend

Salam Sejahtera & Salam 1 Malaysia,
Siapa yg tengok rancangan realiti konsert gegar Vaganza @& mentor legend sila angkat tangan. Bila tiba malam ahad jam 9 mlm, automatik Cikna akan confuse nak memilih rancangan sebab semuanya best2 belaka.
Kat rumah ni de 3biji tv so xyah nk gaduh2 k, mummy & abah tgk mentor kat ruang tgh Cikna pulak tgk gegar vaganza kat ruang tamu tp bila iklan tukar channel gak,huhuu....;-)
Malam ni penyanyi Hasnol menjadi peserta pertama yg terkeluar gara2 xsihat...;-(

29 ulasan:

  1. Layan konsert gegar vaganza coz all singer/ song sezaman dengan Mrs.A ngeh!ngeh!ngeh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Evergreen kot, semua best kecuali ifa &fazli....;-/

      Padam
  2. sy pilih gegarvaganza sbb nk tengok penyanyi lama...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Evergreen kn...tgk hari2 pn xpe....^_^

      Padam
  3. tak sempat tengok pun malam tadi. ada hal lain

    BalasPadam
  4. Huhu..jarang sangat tengok tv.
    Banyak betul tv tuuu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yg jdi bnyk sbb dulu cikna duk umah sewa skunk duk ngan mak ayah tp tv lama bknnye flat pun,huhuu....^_^

      Padam
  5. Tak pernah confuse sebab tak tengok dua dua ehehe :p

    BalasPadam
  6. Salam...sy baru tau dr adik sy klau tak takdelah nengok...ada artis yg ketara fizikalnya ada tu maintain je tp suara tetap sedap cam dulu duluan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm, biasa la sis faktor usia tp suara ttp maintain......^_^
      #vote4haleeda

      Padam
  7. suka layan gegar vaganza
    sedey kan hasnol keluar.dok bajet nadia keluar..

    pppssst: saya kalau tak da aral.esok nak perginya. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la psl, cikna budget ifa@fazli yg kua... ada org nk kua tv ler,msti best tgk scra live kn...^_^

      Padam
  8. Salam kenal...singgah sini n terus folow...

    Sy pilih gegar vaganza la...tu semua otai zaman2 remaja sy dulu tuh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal &tq jga utk awk, ti cikna follow kt sana jga eyhh....
      Zaman remaja ye agak2 berapakah usia anda en.sham,huhuu.....^__^

      Padam
  9. rumah kita dah potong astro..hanya ada mentor legend je sebagai pilihan..kehkeh

    NadiaMansor menulis tentang.. : Untuk Orang Kuching Yang Ramah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mentor legend pun ok wat....;-)

      Padam
  10. sy lyn mentor legend je... tu pn kalu sempat ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi, bz bebeno ye kamu anies.....>__<

      Padam
  11. kalau saya, better gegar vaganza kut . ehe . saya tak minat mentor pulak . btw , jom join GA awesome ni jom . kalau boleh , kkomen entry saya sekali :3 ehe . thanks

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeahhh,gegar vaganzaaa.... insyaAllah cikna akan ke sana k....^__^

      Padam
  12. tu diaaa... 3 bijik TV... fulamak... berapa banyak bayar bill letrik tu... hahaha kesitu pulak yg aku nampak kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tv biasa je(flat screen xmampu), bil api alhamdulillah bawah RM50 lg wat masa ni & xprnh dpt bil merah,hehee...;-)

      Padam
  13. timm memlm ahad tgk cite tv2, legend of seeker..best ow..hihi..

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...