cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Beli tanah murah

Salam sejahtera & salam 1 Malaysia,

Memandangkan semalam Pahang dapat cuti peristiwa sempena kemenangan bola sepak ke atas pasukan Johor so cikna mempergunakan cuti yg diberi dgn sebaik mungkin.

Seawal jam 9pagi mummy dah buat temujanji,dahsyat x. Mummy ajak g bahau teman cari tanah & bunga. Sebagai anak yg menurut kata jam 3ptg kami bergerak ke bahau.

Destinasi kami ke Baku Nursery berhadapan dengan SMK Datuk Mansor. Kat sini macam2 ade tau start dr pokok, pasu, baja, tanah, brng2 landskap dll. Rambang mata sekejap tp akhirnya Mummy tersedar dr impian sudahnya cuma beli pokok janda kaya yg berharga RM7 & tanah 4 pek hanya RM5 klu kt tempat lain 3 peket RM5.

Destinasi seterusnya ke Pasaraya Econsave nak cari barang dapur&domino yg baru buka kat bahau, domino kat bahau ni macam tersorok sikit klu nak senang cari masjid india@pun sebelah kedai ceria 99. Memandangkan purse pun makin menipis ape lagi balik la jwbnye...;-)

P/S : Next year menang lagi ye, 3thn b'turut pun ok kot imbuhan mesti lg best ye dak....;-)

10 ulasan:

  1. blogwalking sni..manyaknyaaaa mungaaaaaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq, bnyk bnga sbb ni kdi bunga....;-)

      Padam
  2. Mula-mula baca tajuk ingatkan cikna beli tanah lot :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehee, mau kne ikat pewot tu...;-/

      Padam
  3. Amboiiii..
    Lebatnya bunga2 dalam pasu tu.
    Merah menyala..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cantikkn minta gak 1 mummy kata xde tempat nk ltk...;-(

      Padam
  4. kita ingatkan tanah nak buat rumah tu...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehee, yg tu alamatnye kne ikat pewot... bnyk htng xslsi g,xmo htng bnyk2 seksa ooo....;-/

      Padam
  5. kak ana pernah sekali sampai bahau ni, memang best kalau pi nursery ni,rambang mata :)

    BalasPadam
  6. ingat kan beli tanah yang amcam tadi..gempak skit..hihi... tapi mmg best bila berkebun ni kan..kebun kecilan pun sangat seronok..apatah lagi pengemar flora ni... kat kulim sangat kerap ada expo flora..cantik2 semua... bukan setakak flora.. tapi macam2 ada jenis bunga dan tanaman lain lagi...

    salam kenal dari mommylina

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...