cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Cuti-cuti Malaysia

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia,

Kebetulan adik balik KL ptg smlm Cikna pun apa lagi tumpang la ikut skli,huhuu... jimat sikit duit tambang,hotel xyah tempah tumpang rumah adik je. Memandangkan adik kerja malam, Cikna pun berkurung je la kat rumah layan chanel 132 apalagi MLM le kita...

Pkl8.30 adik balik amik Cikna then kitaorg g srpn, makanan dgn harga memang berbaloi murah la tp xpaham nape org sllu kata harga makanan kt KL mahal. Lepas srpn adik hntr Cikna kt lrt wangsa maju. Tambang rm2.10 Cikna sampai ke lrt Masjid Jamek jam 10.35pg.

Tempat pertama yg dituju semestinye sogo dptla selai dua jeans&t'shirt(jauh menapak weiyhh,patutnye cikna kne ke lrt bandaraya). Seterusnya ke Muaz Textile, kalau g sini mata mmg rambang sama cam mata sesumpah pun ada. Shawl butterfly manik2 yg jdi trend skunk ni cuma rm9.80 kita pun apalagi rembat la...;-)

Sambung lg perjalanan ke Masjid India kat sini cuma window shopping.

Kemudian Cikna ke Petaling Street, beli 2 helai t'shirt 'i love kl' sbgi buah tgn la kononnye. Kt sini mmg bnyk tali pinggang, purse,beg@kasut yg b'gred tp kena hati2 takut t'tipu. Mana nk dapat barang lv,gucci, prada serendah rm10 kalau yg ori mau beribu.

Dh xtau ape nk d beli lg, balik la jwbnye, sekali lagi menapak ke puduraya pulak beli tiket naik bas KL-BAHAU dengan hanya RM12.00 je. Ulat tiket bnyk betul kt sini siap pegang2 kita lak tu,please la.

P/S : Cikna xrasa KL tu bndr yg selamat terlalu bnyk pendatang asing, kanak2 pendatang pun dikerah untuk bekerja.

10 ulasan:

  1. Balasan
    1. Kebetulan je ni, awat cheq nak jumpa ka....*_^

      Padam
  2. time sale ni, ada duit memang best snagat shopping. hehe

    BalasPadam
  3. Seronok kan sekali sekala shopping :)

    BalasPadam
  4. Dah lama x naik lrt.
    Last tahun 2010 kot.
    Kalau naik maybe boleh sesat.

    BalasPadam
  5. rasa bnda yg sama bila pi kl.. nmpk bangla je ramai..

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...