cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Tiada lagi CBOX

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia,
Bermula hari ini, tiada lagi kotak CBOX di sini gara2 telah disalahgunakan. Sebarang info@pape hal sekali pun sila update di ruang komen ye,tq......;-)

17 ulasan:

  1. C-Box?? Ada juga bend amacam tu... saya seumur hidup tak pernah guna mende tu... hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Siyes ni.... benda dia macam dlm pic tu,huhuu....^_^

      Padam
    2. Saya pun tak pernah guna.
      Tapi ada jumpa di blog kawan-kawan bloggers.

      Padam
    3. Ramai yg guna c-box ni utk blogwalking tp mudah disalahgunakan.....;-(

      Padam
  2. sabar2..byk2 akk :) semoga akk tbh

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Aah, lg sng la nk ke sini kn....>_<

      Padam
  4. adakalanya penuh dgn link yang tak munasabah kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la sbb utama cbox t'paksa dibuang...;-(

      Padam
  5. Kekadang dorg bagi link iklan..Cik Mimie tak buang Cbox tu..Cik Mimie banned je org yg bg komen tu..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xsanggup & xtau mcmne cara nk banned,huhuu.....;-0

      Padam
  6. saya pun dah lama x guna kotak tu.. senang sgt disalah gunakan orng lain.. yg susahnya pemilik blog..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la psl, xmo susah2kn Cikna trs xde cbox

      Padam
  7. tak pernah letak cbox kat blog Ros..

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...