cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Kalah belanja makan

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia,

Tahniah buat pasukan Harimau Malaya kerana mara ke peringkat akhir Piala Suzuki AFF 2014 walaupun akhirnya kecundang ditangan pasukan thailand.

Take from MR.Google

Terus terang, Cikna mmg xminat dgn game bola sepak ni tapi bila 'si dia' berkali-kali tnye cikna pun layan kn aje walaupun berangin gak la masa tu. We all  siap b'taruh sape yg kalah kena blnje makan. Si dia semestinya akan memilih pasukan Harimau Malaya(boleh tahan hard core fan ni). Dah dia pilih HM, Cikna pun apa lagi pilih la pasukan thailand coz thailandkn pandai tomoi bknnye sbb pemain no.7 yg dikatakan hensem setanding Ronaldo, Cikna tgk dia biasa je pun xterasa pulak Ronaldo tu hensem cuma terbayangkan gigi mancung dia je,hehee.......;-)

Yeaaah, akhirnya kemenangan berpihak kpda Cikna. Rasakan, nak sngt beating ngan aku kn standby je la syg ye. Skunk ni Cikna menghitung waktu utk dibelanja bkn sekali tp 2 kali ok,.....;-)

10 ulasan:

  1. kalau la depa menang semalam, mesti dapat cuti peristiwa harini. hehe

    BalasPadam
  2. huhu..dah rezeki thailand pd minit2 akhir

    BalasPadam
  3. bestkan... orang kalah tapi awak yg menang... ada sebarang syarat ker belanja kat mana?

    BalasPadam
  4. saya pun x tahu pape pasal bola2 ni.. ahhaha. janganlah ditanya.

    BalasPadam
  5. Seronok la cikna, dapat makan free :)

    BalasPadam
  6. Tuah ayam nampak di kaki, tuah Cikna sape yg tau. hehehehe.

    BalasPadam
  7. Ish ..org malaysia kene la sokong harimau malaya hahahaha.. :D well dpt makanan free sape tak nak kan :D

    BalasPadam
  8. Tuntut belanja tu kalau tak belanja double lain kali.

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...