cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Derma untuk mangsa banjir

Pic dari Nuffnang

Nak menderma tapi xtau macam,  MERCY Malaysia adalah jawapannye. MERCY Malaysia sedang menjalankan kempen derma bagi mengumpul dana untuk mangsa-mangsa banjir. Sila lawati Laman MERCY Malaysia Facebook untuk maklumat lanjut tentang bagaimana anda boleh menderma dan memberi sumbangan dalam usaha menyelamatkan nyawa ini.


Berikut adalah badan-badan amal lain yang anda boleh menderma untuk serta di mana mereka menerima sumbangan kewangan dan bukan kewangan: https://www.malaysiakini.com/news/284682



Mungkin sedikit sebanyak derma dari kita ini akan membantu meringankan beban & memberikan sebuah senyuman buat mangsa2 banjir. 


"HULURKAN TANGAN RINGANKAN BEBAN" 

9 ulasan:

  1. empati pd mangsa banjir..klik mercy nuff skali..

    jom join my GA --> http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/12/1-giveaway-from-langkawi-by-miss-yana.html

    BalasPadam
  2. aik..kenapa tulisan jadi halus nih..

    jom sama2 membantu mangsa banjir..

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum

    SELAMAT TAHUN BARU 2015

    Bersama-sama lah kita mendoakan kesejahteraan dan kemakmuran bagi seluruh negara dan seluruh dunia. Semoga 2015 ini akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... amin...

    BalasPadam
  4. bantulah setakat kita mampu :)

    BalasPadam
  5. sedey kan
    sama sama la kita mmbantu meringankan beban mangsa banjir

    BalasPadam
  6. Dengar berita keadaan banjir di pantai timur mulai pulih kan? Semoga dipermudahkan segalanya :)

    BalasPadam
  7. Yang nak menderma tu alhamdulillah ada channel macam ni.

    BalasPadam
  8. Salam. Hee semoga semuanya selamat.

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...