cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Kempunan Cheese Cake

Salam Sejahtera & Salam 1 Malaysia,

Copy dr google
Cantik & menarik tak kek kat atas ni. Huwaaaa, kecewa sngt majlis nanti xdapat tempah Cheese Cake febret Cikna. Tukang buat kek balik kampung la pulak, memandangkan dia ni Cikgu so balik kampung memang lama nk buka sekolah baru dia balik sini. Cikna biasa makan kek cikgu ni sebab kalau kat sekolah de event mmg kitaorang akan tempah dgn dia je. Sedap & murah tau, mane nak dpt cheese cake & red velvet 850gram dengan harga RM35 je. Minggu lepas de la usha2 kat kedai bakery dia ambik RM40 utk 1/2kilo RM75 utk 1kilo(kopak duit den)


P/S : Ade sesape leh buatkan Cheese Cake@Red Velvet yg sedap dgn harga murah,hehee.....;-)




35 ulasan:

  1. setau sy mmg tu laa harganya...nk murah lg kn wat sendiri laa cikna ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bkn ke sekilo dlm rm50 tp klu sekilo smpi rm75 baik cikna beli kt secret recepi.... bab nk buat sndri tu mslh M t'lalu besar la Anies.....>__<

      Padam
  2. Asalam ya Cikna..mean Etuza ada follow dalam ruang follow. Minta maaf ya..tak apa..
    http://madey09.blogspot.com/2014/12/suka-sama-suka-followers-blogwalking_8.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm, sorry xphm ape yg cuba disampaikn lgpun segmen tu dh ditutup....;-(

      Padam
  3. kalau akak buat untuk makan sendiri boleh la..nak jual kat orang tak selera pulak orang tengok..muahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Msk syok sndri namanye tu sbb cikna pn sama tp pnykit M ni xmo hilang.....^_^

      Padam
  4. sedapnyaa ciskek. buat lerr cikna :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg sdp tp pnykit M ni b'maharajalela la nani....;-(

      Padam
  5. Cheese Cake..hehehe...Cik Mimie tak makan kek..hekhek

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yg xmakan tu Cik Mimie blh bg kat Cikna k,huhuu..;-)

      Padam
  6. lya pon suka cheese cake
    biasa beli y slice je..
    harga mmg mahal sikit..maybe sbb cheese tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ritu beli 1slice dlm rm4, tp Cikna jrng beli sbb kt sklh klu de event diaorg rajin tmph cheese cake so kita pun tumpang le skli.....;-)

      Padam
  7. Yummm!! Yumm!!! Masuk esbob makan sejuk-sejuk. Nikmat tak terhingga :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya betul, tp klu gigi sensitif xblh wat cmtu mslh nnti....^_^

      Padam
  8. smoga berjaya menghilangkan kempunan tu.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Blnja la Cikna,huhuu...insyaAllah akan diadakn jgk...;-)

      Padam
  9. cis kek dan red valvet adalah kek nombor satu kegemaran saya... sapa yg buat ni? bagi alamat dia?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Febret kita sama, cikna xtau sape yg buat sbb pic ni pn dr mr google....^_^

      Padam
  10. alahai, cikna kena usaha juga la buat sndiri.. boleh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dan jwpnnye adalah xboleh,hehee....;-)

      Padam
  11. sedap yer cheese cake tu. x pandai buatla

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg sdp, klu pandai buat msti buat hari2 kn

      Padam
  12. memang sedap... tapi tu lah, nak buat sendiri takut tak sama hasilnya. hihihi

    BalasPadam
  13. http://madey09.blogspot.com/ datang jenguk blog ini lagi ya..

    BalasPadam
  14. sedapnya....akak pun tengah terasa nak makan kek ni...tgk gambar ni lg laaa...hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau dh dpt kita share sesama eyhh......*_^

      Padam
    2. kawan i pun cikgu kh.buat kek memang superb! mcm kat kedai.tgk design je pun leh terliur!

      Padam
    3. Opsss, lap air liur tu....^_^

      Padam
  15. Balasan
    1. Muahahaaa, sama2 la kita melelehkan air liur,huhuu.....;-)

      Padam
  16. Sedapnya cheesecake dan red velvet :)

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...